Τετάρτη, 28 Φεβ, 2024

  • Ερωτηση στο περιφερειακό συμβούλιο του Φ. Φωτιάδη
  • Παρουσίαση του βιβλίου της Εύας Ιεροπούλου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας
  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ : Συνάντηση με τον ΥΦΑΑΤ
  • «'Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας»: Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα δεν έχει ξεχαστεί
  • «Ποτέ μη λες ποτέ» για την αποστολή ΝΑΤΟικών στρατευμάτων στην Ουκρανία...
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η κυβέρνηση έχει ισχυρή αντιπολίτευση που την κάνει ο λαός στους δρόμους του αγώνα, με το ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή
Ερωτηση στο περιφερειακό συμβούλιο του Φ. Φωτιάδη1 Παρουσίαση του βιβλίου της Εύας Ιεροπούλου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας2 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ : Συνάντηση με τον ΥΦΑΑΤ3 «'Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας»: Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα δεν έχει ξεχαστεί4 «Ποτέ μη λες ποτέ» για την αποστολή ΝΑΤΟικών στρατευμάτων στην Ουκρανία...5 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η κυβέρνηση έχει ισχυρή αντιπολίτευση που την κάνει ο λαός στους δρόμους του αγώνα, με το ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δυναμώνει ο αγώνας απέναντι στο αντιδραστικό νομοσχέδιο

Με πανελλαδικό συλλαλητήριο τη μέρα ψηφοφορίας του νομοσχεδίου για την πλήρη εμπορευματοποίηση της Ανώτατης Εκπαίδευσης κλιμακώνεται ο αγώνας των φοιτητικών συλλόγων τις επόμενες μέρες. Σήμερα, δίνουν μαζικά το «παρών» στις μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις απέναντι στην πολιτική που βάζει τα κέρδη πάνω από τις ζωές.Η συνέχιση του αγώνα... Περισσότερα

Τάσος Μπαρτζώκας: Στήριξη στους Αχλαδοπαραγωγούς, πιέζει για αποζημιώσεις!

από Η Άλλη Άποψη
Τάσος Μπαρτζώκας: Στήριξη στους Αχλαδοπαραγωγούς, πιέζει για αποζημιώσεις!

Να αποζημιωθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο τρόπο οι παραγωγοί αχλαδιού, που επλήγησαν από τις παγωνιές στο τέλος Μαρτίου, ζήτησε από την Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ , κ. Μ. Παππά,  ο Τάσος Μπαρτζώκας, πιέζοντας να ενταχθούν σε πακέτο αποζημιώσεων, είτε με στρεμματική είτε με οποιοδήποτε χρηματοδοτικό εργαλείο.

Ο Βουλευτής συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι παραγωγοί, στην οποία παραβρέθηκε και ο Πρόδεδρος της τοπικής Κοινότητας Νησίου, κ. Π. Πατρίκας, στην οποία ετέθη με σαφήνεια το ζήτημα των επιπτώσεων της παγωνιάς σε συγκεκριμένες ποικιλίες αχλαδιών, πχ σίσσυ, κρυστάλλια, Φέτελ.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ζήτησε από την κ. Παππά να αποτυπωθεί, το συντομότερο δυνατόν, η έκταση της ζημίας με εισηγητικό σημείωμα και να ενημερωθεί η κεντρική Υπηρεσία ΕΛΓΑ, ώστε μετά την εισηγητική έκθεση του τοπικού Υποκαταστήματος, να κινητοποιηθούν άμεσα οι διαδικασίες, για την αποζημίωση των παραγωγών.

Όπως τόνισε, οι επιπτώσεις των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών αποτυπώνονται καθυστερημένα, επισημαίνοντας και το αδιέξοδο των παραγωγών, οι οποίοι καλούνται να κάνουν δηλώσεις παραγωγής ΟΣΔΕ, με σημαντικά μειωμένη καρποφορία.

Ο Βουλευτής δηλώνει την απερίφραστη στήριξή του στους παραγωγούς, τονίζοντας ότι θα σταθεί στο πλάι τους με κάθε τρόπο, χωρίς να υπολογίζει κανένα κόστος!


Έχει διαβαστεί 553 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 264 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)