Κυριακή, 03 Ιούλ, 2022

  • Υπό ρωσικό έλεγχο ολόκληρη η περιοχή του Λουγκάνσκ ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας
  • Ο Νίκος Βάγιας για την Πανελλήνια Συνάντηση Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων στη Νάουσα
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 3/7
  • Και από εκεί, ΟΧΙ στις ανεμογεννήτριες, στο Βέρμιο!
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ: Ο λαός να γράψει το δικό του σενάριο, με δυνατό ΚΚΕ, για να κερδίσει ανάσες και να ανοίξει τον δρόμο για τις δικές του ανάγκες
  • Εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία
Υπό ρωσικό έλεγχο ολόκληρη η περιοχή του Λουγκάνσκ ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας1 Ο Νίκος Βάγιας για την Πανελλήνια Συνάντηση Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων στη Νάουσα2 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 3/73 Και από εκεί, ΟΧΙ στις ανεμογεννήτριες, στο Βέρμιο!4 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ: Ο λαός να γράψει το δικό του σενάριο, με δυνατό ΚΚΕ, για να κερδίσει ανάσες και να ανοίξει τον δρόμο για τις δικές του ανάγκες5 Εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Θερινό όνειρο...

Ονειρο θερινής νυκτός είναι πλέον για τους περισσότερους οι καλοκαιρινές διακοπές, όπως επιβεβαιώνει και σχετική δημοσκόπηση. Σε αυτήν, πάνω από τους μισούς (51,6%) απάντησαν αρνητικά στο ερώτημα αν θα πάνε διακοπές, ενώ από τις θετικές απαντήσεις (45,3%) μόλις το 6,5% θα καταφέρει να πάει περισσότερες μέρες από πέρυσι. Το πολυδιαφημισ... Περισσότερα

Θανάσης Δέλλας, δημοτικός σύμβουλος Βέροιας: «Τα 2 αυτά χρόνια που έδρασα μέσα στις τιμητικές θέσεις που μ΄έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Βέροιας νομίζω ότι έπραξα το καθήκον μου»

από Η Άλλη Άποψη
Θανάσης Δέλλας, δημοτικός σύμβουλος Βέροιας: «Τα 2 αυτά χρόνια που έδρασα μέσα στις τιμητικές θέσεις που μ΄έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Βέροιας νομίζω ότι έπραξα το καθήκον μου»

Συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ-ΑΙΧΜΗ και στην εκπομπή «Λόγια σταράτα» με τον Αλέκο Χατζηκώστα, έδωσε (κάνοντας «ποδαρικό» στο στούντιο) την Τετάρτη 19/1 ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Θανάσης Δέλλας

Ξεκίνησε με αναφορές στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των ορεινών Πιερίων (που συχνά τα έθεσε και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και που εμείς τα έχουμε παρουσιάσει), με αιχμή το «ιδιοκτησιακό» όπου τόνισε την ανάγκη συνέχισης του αγώνα καθώς και την απαίτηση για να δώσει επιτέλους η κυβέρνηση λύση. Συνέχισε με αναφορές για το πρόβλημα της συγκοινωνίας χαρακτηρίζοντας ως άγονη γραμμή τα δρομολόγια προς τα εκεί και απαιτώντας τα πυκνώσουν.

Για το ζήτημα του αγροτικού ιατρείου υπογράμμισε: «Θα έλεγα ότι υπάρχει τεράστια έλλειψη για να μην πω ανυπαρξία παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες που όπου γιατρού ανεβαίνει. Δεν εξυπηρετούνται οι κάτοικοι με μία επίσκεψη γιατρού τη βδομάδα. Να μπούμε σε άλλες λογικές. Να στελεχωθεί κατάλληλα το Αγροτικό Ιατρείο, να προχωρήσουμε σε άλλη μορφή Α/θμιας περίθαλψης με πολλαπλές ειδικότητες και σε πρώτη φάση να υπάρχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από τον αγροτικό ιατρό. Να θυμίσουμε ότι τα παλιότερα χρόνια τα αγροτικά ιατρεία λειτουργούσαν στελεχωμένα, έχοντας και νοσοκόμα, μέχρι και μαία σε κάποια φάση. Να δοθεί λύση εδώ και τώρα σ’αυτό το φλέγον ζήτημα. Επίσης σημαντικό ζήτημα είναι η διατήρηση και η ανάπτυξη του πυροσβεστικού κλιμακίου στην περιοχή. Είμαστε μία περιοχή απομονωμένη που έχουμε έναν εξαίρετο φυσικό πλούτο και ο πυροσβεστικός σταθμός στην περιοχή εξυπηρετεί πραγματικές ανάγκες προστασίας και πρόληψης των δασικών πυρκαγιών.»

Σε σχέση με την κριτική που ασκήθηκε για τη μη εκλογή του σε Επιτροπή του Δήμου τόνισε: «Δεν μ’ αγγίζει τέτοιου είδους κριτική, δεν τη θεωρώ σοβαρή και αξιόπιστη. Δεν νομίζω να ενδιαφέρει το εκλογικό σώμα της περιοχής εάν εγώ σε μία εκλογική διαδικασία πήρα 2 σταυρούς ή περισσότερο. Στις δημοτικές ομάδες υπάρχουν συνεννοήσεις, λαμβάνονται συγκεκριμένες αποφάσεις και λειτουργούμε όπως οφείλουμε να λειτουργήσουμε δημοκρατικά. Άλλωστε και άλλος συνάδελφος είχε τον ίδιο αριθμό ψήφων αλά δεν είδα να γίνεται καμία νύξη γι’αυτόν. Και τελικά να γίνει κατανοητό ότι δεν επεδίωξα τη εκλογή μου στη συγκεκριμένη Επιτροπή. Τα 2 αυτά χρόνια που έδρασα μέσα στη Επιτροπή αυτή και στις άλλες τιμητικές θέσεις που μ΄έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Βέροιας νομίζω ότι έπραξα το καθήκον μου.»

Για τη δράση του ως προέδρου τη Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης τόνισε: «Προσπαθούμε να πράξουμε το καλύτερο δυνατόν όσον αφορά τη λειτουργία της Επιτροπής, υπάρχει μία πάρα πολύ καλή συνεργασία με το σύνολο των εκπαιδευτικών του Δήμου μας. Προσπαθούμε με έναν διάφανο και λειτουργικό τρόπο να καλύψουμε τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων της περιοχής. Αυτός είναι ο ρόλος της Επιτροπής και τίποτε παραπάνω. Δεν έχουμε δυνατότητες υπερφυσικές, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε μία καλή και δίκαιη διαχείριση των χρημάτων των δημοτών της Βέροιας και των φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών.»

Σε σχέση με το τελευταίο του βιβλίο «Στη φωλιά της λύκαινας» (εκδόσεις «ατέχνως») σημείωσε: «Έγινε η παρουσίαση στη Βέροια. Μετά ήλθα τα μέτρα κατά της πανδημίας , αλλά θ’ ακολουθήσουν και άλλες παρουσιάσεις όπως έκανα και με τα προηγούμενα βιβλία και μέσα στην Ημαθία αλλά σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπου υπάρχει δυνατότητα.» Όσο δε αφορά σχόλιο που διαστρέβλωνε τον τίτλο του βιβλίου τόνισε ότι «τέτοιου είδους παραφθορά ξεφεύγει από τα όρια τους αστεϊσμού και τέτοιου είδους διαστρεβλώσεις φθάνουν στα όρια της προσωπικής εμπάθειας. Κριτική γενικότερα – να θέλουμε να μιλήσουμε για το βιβλίο- είναι να πει κάποιος ότι δεν μου άρεσε για αυτόν τον λόγο. Το να κάνεις μία τέτοια διαστρέβλωση τίτλου και να μιλάς για «αυγά της λύκαινας» ξεφεύγει από τα όρια και θέλω να δηλώσω ότι θα προστατέψω την τιμή και την υπόληψή μου με οποιαδήποτε τρόπο».        

  

Έχει διαβαστεί 678 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 34 °C
Άνεμος Α 3-5 μποφόρ

Κυριακή, 03 Ιουλίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 22 ως 33 °C
Άνεμος ΝΝΔ 2-4 μποφόρ

Δευτέρα, 04 Ιουλίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 22 ως 33 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2-4 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 404 επισκέπτες και 0 μέλη.