Σάββατο, 21 Μάι, 2022

  • Εχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στο ΑΓΡΙΝΙΟ και πέφτει στη Β' ΕΘνική
  • Στρατιωτικές βάσεις και «μπαρούτι» γεμίζει η Ευρώπη
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 21/5
  • Πανηγυρισμοί ή για τα …πανηγύρια;
  • Οι τελευταίες εξελίξεις του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία
  • SUPER LEAGUE 2: Το αποτυχημένο εγχείρημα, η κυβερνητική συνταγή και τα αδιέξοδα του «προϊόντος»
Εχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στο ΑΓΡΙΝΙΟ και πέφτει στη Β' ΕΘνική1 Στρατιωτικές βάσεις και «μπαρούτι» γεμίζει η Ευρώπη2 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 21/53 Πανηγυρισμοί ή για τα …πανηγύρια;4 Οι τελευταίες εξελίξεις του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία5 SUPER LEAGUE 2: Το αποτυχημένο εγχείρημα, η κυβερνητική συνταγή και τα αδιέξοδα του «προϊόντος»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ηρωοποιούν ναζιστικά κατακάθια

Με αφορμή την παράδοση στον ρωσικό στρατό των παραστρατιωτικών που πολεμούσαν στο «Azovstal», κλιμακώθηκε και στην Ελλάδα η προσπάθεια να τους παρουσιάσουν ως ήρωες, προσφέροντας ένα ακόμα μεγαλοπρεπές «ξέπλυμα» στους νεοναζί του Τάγματος Αζόφ. Το επιχείρημα ότι ανήκουν πλέον στις τάξεις του ουκρανικού στρατού καθόλου δεν τους απα... Περισσότερα

Το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001 απέκτησε ο Δήμος Νάουσας, με στόχο την αναβάθμιση των λειτουργιών του και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών

από Η Άλλη Άποψη
Το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001 απέκτησε ο Δήμος Νάουσας, με στόχο την αναβάθμιση των λειτουργιών του και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε από τον αρμόδιο εγκεκριμένο φορέα,  η διαδικασία ανάπτυξης και πιστοποίησης του «Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας» σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Το πεδίο ανάπτυξης και πιστοποίησης του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας αφορά στον σχεδιασμό, την οικονομική διαχείριση, τη διοίκηση, τη διαχείριση και την υλοποίηση Εθνικών και Συγχρηματοδοτούμενων Έργων.

Ειδικότερα το ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 προδιαγράφει τις απαιτήσεις για το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας και δίνει έμφαση στην προσέγγιση διακινδύνευσης στις δραστηριότητες του Δήμου, ώστε να εντοπίζει απειλές και ευκαιρίες στην επίτευξη των στόχων του για την ποιότητα και να τις αντιμετωπίζει ή αξιοποιεί κατάλληλα.

Το πεδίο εφαρμογής του ISO 9001:2015 είναι: προγραμματισμός, σχεδιασμός και ωρίμανση έργων-ενεργειών, διενέργεια διαγωνισμών, παρακολούθηση και πιστοποίηση φυσικού αντικειμένου, οικονομική διαχείριση έργων-ενεργειών, διαδικασίες διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων έργων-ενεργειών, που αφορούν σε δημόσια τεχνικά έργα υποδομών, δημόσια έργα προμηθειών και υπηρεσιών, δημόσια έργα –ενέργειες που υλοποιούνται από ιδία μέσα. Εμπλεκόμενα τμήμα: αυτοτελές γραφείο προγραμματισμού, οργάνωσης και πληροφορικής, διεύθυνση διοικητικών υπηρεσιών, διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών και διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, με αφορμή την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την απόκτηση «Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας» σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, δήλωσε:

«Με τη λήψη του διεθνούς προτύπου ISO 9001 πετυχαίνουμε την αναβάθμιση της εσωτερικής λειτουργίας μας. Η πιστοποίηση σύμφωνα με το εν λόγω πρότυπο αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειάς μας για περισσότερη οργάνωση, αποδεικνύει την προσήλωση μας στην ικανοποίηση των προσδοκιών των δημοτών και επιπρόσθετα προσφέρει στον Δήμο την Διοικητική Ικανότητα ως δυνητικού δικαιούχου ΕΣΠΑ και άλλων συγχρηματοδοτούμενων έργων. Οργανώνουμε το υπόβαθρο, δηλαδή την εσωτερική λειτουργία του Δήμου, σημαίνει πως οργανώνουμε καλύτερα τις υπηρεσίες μας, με στόχο την εξυπηρέτηση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας με έργα και την πλήρη ανταπόκριση των υπηρεσιών στις νέες προκλήσεις για την Αυτοδιοίκηση. Είναι άξιο αναφοράς ότι η τελευταία φορά που ο Δήμος είχε ISO ήταν το 2014, έτος κατά το οποίο είχε λήξει η πιστοποίηση και δεν ανανεώθηκε έκτοτε, μέχρι σήμερα».

 

Έχει διαβαστεί 463 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 25 °C
Άνεμος ΒΑ 1-3 μποφόρ

Σάββατο, 21 Μαϊου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 18 ως 29 °C
Άνεμος ΒΔ 1-3 μποφόρ

Κυριακή, 22 Μαϊου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 17 ως 32 °C
Άνεμος ΒΒΑ 2-4 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 940 επισκέπτες και 0 μέλη.