Τετάρτη, 24 Απρ, 2024

• Τα 31 κόμματα που πήραν «πράσινο φως» από τον Αρειο Πάγο για τις ευρωεκλογές
  • ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: Ανακοίνωση για την Οδηγία της ΕΕ «για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και την ενδοοικογενειακή βία»
  • «Κόπηκε» από τις Ευρωεκλογές το ναζιστικό μόρφωμα των «Σπαρτιατών»
  • Πρωταθλητές Ημαθίας στο μπάσκετ το 4ο ΓΕΛ Βέροιας & στο χάντμπολ το 3ο ΓΕΛ Βέροιας
  • Ακροδεξιός «βόθρος» με κλοτσοπατινάδα και μπουνιές...
  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει το μάτι» στους εμπόρους της ιδιωτικής Υγείας
Τα 31 κόμματα που πήραν «πράσινο φως» από τον Αρειο Πάγο για τις ευρωεκλογές 1 ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: Ανακοίνωση για την Οδηγία της ΕΕ «για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και την ενδοοικογενειακή βία»2 «Κόπηκε» από τις Ευρωεκλογές το ναζιστικό μόρφωμα των «Σπαρτιατών»3 Πρωταθλητές Ημαθίας στο μπάσκετ το 4ο ΓΕΛ Βέροιας & στο χάντμπολ το 3ο ΓΕΛ Βέροιας4 Ακροδεξιός «βόθρος» με κλοτσοπατινάδα και μπουνιές...5 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει το μάτι» στους εμπόρους της ιδιωτικής Υγείας6

Αν η Ελλάδα φύγει από την ΕΕ θα απομονωθεί...

Σήμερα, εντός της ΕΕ, ο λαός είναι «απομονωμένος» από το δικαίωμά του να ζήσει με αξιοπρεπές εισόδημα και μισθό, σταθερή δουλειά, να έχει σύγχρονα δικαιώματα στη μόρφωση, στην Υγεία, στον πολιτισμό, αλλά και να ζει ειρηνικά και με ασφάλεια στον τόπο του.Εντός της ΕΕ οι λαοί έζησαν τον εφιάλτη της πανδημίας πιο «απομονωμένοι» από ποτέ, ... Περισσότερα

Το νέο διοικητικό σχήμα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας

Το νέο διοικητικό σχήμα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας

Τα ονόματα των νέων Αντιδημάρχων και τις επί μέρους αρμοδιότητές τους, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας, σύμφωνα με σχετική απόφαση.

Με βάση την απόφαση, ως νέοι Αντιδήμαρχοι, που θα έχουν θητεία ένα έτος, ορίζονται οι ακόλουθοι:

-Αντιδήμαρχος,  καθ’ ύλην αρμόδιος σε θέματα Νεολαίας, Παιδείας, Υγείας και Αθλητισμού  κ. Δημήτριος Θανασούλης.

-Αντιδήμαρχος καθ’ ύλην αρμόδια  σε θέματα Διοικητικών - Οικονομικών Υπηρεσιών, Ανάπτυξης Τοπικής Οικονομίας και ΚΕΠ, κ. Θεοδώρα Μπαλτατζίδου.

-Αντιδήμαρχος καθ’ ύλην αρμόδιος  σε θέματα Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας και κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Ανθεμίων, Χρήστος Βασιλειάδης,

-Αντιδήμαρχος καθ’ ύλην αρμόδιος σε θέματα Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, Παύλος Αδαμίδης.

-Αντιδήμαρχος καθ΄ύλην αρμόδιος σε θέματα Πολιτισμού, Τουρισμού, Εξωστρέφειας και Ευρωπαϊκών Θεμάτων, κατά τόπον για την Δημοτική Ενότητα Ναούσης Γεώργιος Τριανταφύλλου.

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου, αναπληρωτής ορίζεται η κ. Θεοδώρα Μπαλτατζίδου και σε περίπτωση κωλύματός της θα εκδίδεται κάθε φορά αντίστοιχη Απόφαση Δημάρχου. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων ασκεί ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Την ευθύνη του κατά τόπον Αντιδημάρχου για τη Δημοτική Ενότητα Ειρηνούπολης αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Νικόλας Καρανικόλας.

Αναλυτικά οι αρμοδιότητες των νέων αντιδημάρχων δημοσιεύονται στη σχετική απόφαση που αναρτάται στη «Διαύγεια».

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!