Τρίτη, 25 Ιούν, 2024

  • Η ΟΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
  • Με «οδηγό» τις απάνθρωπες κατευθύνσεις της ΕΕ η μεταναστευτική πολιτική
  • ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Αποχώρησαν δύο ακόμη βουλευτές
  • Σταματά από αύριο το καθημερινό φύλλο της «Αυγής»
  • ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να καταργηθεί και να μην ισχύσει φέτος η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής
  • ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: παρθούν μέτρα για την φορολογική δικαιοσύνη και την ανακούφιση των αυτοαπασχολουμένων
Η ΟΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ1 Με «οδηγό» τις απάνθρωπες κατευθύνσεις της ΕΕ η μεταναστευτική πολιτική2 ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Αποχώρησαν δύο ακόμη βουλευτές3 Σταματά από αύριο το καθημερινό φύλλο της «Αυγής»4 ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να καταργηθεί και να μην ισχύσει φέτος η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής5 ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: παρθούν μέτρα για την φορολογική δικαιοσύνη και την ανακούφιση των αυτοαπασχολουμένων6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Στοχοποιεί και τα επιδόματα ανεργίας η κυβέρνηση

Με τα επίσημα και πιο πρόσφατα στοιχεία της ΔΥΠΑ (Μάης 2024) να δείχνουν ότι από τους 794.752 εγγεγραμμένους ανέργους έλαβαν επίδομα ανεργίας μόλις 81.455 άνεργοι, δηλαδή ένας στους δέκα, οργή προκαλούν οι τροχιοδεικτικές βολές της κυβέρνησης για αλλαγές στην καταβολή και στο ύψος του επιδόματος.Πρακτικά πάνω α... Περισσότερα

Υποψηφιότητα Φ. Κουτσουπιά: "Η Βέροια μπροστά"

από Η Άλλη Άποψη
Υποψηφιότητα Φ. Κουτσουπιά: "Η Βέροια μπροστά"
Δημοσιοποιείται επίσημα πλέον η δημιουργία μιας νέας παράταξης με την ονομασία "Η Βέροια μπροστά". Έχει στόχο τη διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Βέροιας, εκπροσωπεί ήδη μεγάλο μέρος των πολιτών και φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει  την πλειοψηφία, πριν και μετά τις εκλογές. 
Η εκπροσώπηση αυτή θα γίνει μέσω των υποψήφιων δημοτικών μας συμβούλων, των οποίων τα ονόματα  σταδιακά θα ανακοινώνονται.
Προχωράμε σ' αυτή την υποψηφιότητα απαλλαγμένοι από κάθε λογής παρωχημένες πρακτικές και ιδεοληψίες του παρελθόντος. " Η Βέροια μπροστά"  θέλει να οδηγήσει στην επόμενη μέρα την πόλη με διάθεση για ανανέωση, με οργάνωση και προγραμματισμό.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ήδη ξεκινήσαμε, να ακούσουμε και να συνομιλήσουμε με κάθε μέλος της τοπικής  κοινωνίας από την πόλη και τα χωριά μας. Θα συνεχίσουμε τις προσωπικές συναντήσεις με κάθε δημότη που προβληματίζεται από τις υπάρχουσες συνθήκες και επιλογές στο Δήμο μας.

Το προσεχές διάστημα θα αναρτηθεί ηλεκτρονικά η επιστημονική επιτροπή και το πρόγραμμα της δημοτικής μας παράταξης. Είναι ευτύχημα το γεγονός ότι υπάρχει πληθώρα συμπολιτών που μοιράζεται την ελπίδα για αλλαγή, με εξαιρετικές προτάσεις. Κοινό όραμα είναι μία ικανή Δημοτική Αρχή που θα ανεβάσει τη Βέροια σε κάθε επίπεδο, αφού πρώτιστα ασχοληθεί με την επίλυση προβλημάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας.
 

Σας ευχαριστώ, Φώτης Δ. Κουτσουπιάς
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας
Έχει διαβαστεί 1005 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 446 επισκέπτες και 0 μέλη.