Τρίτη, 16 Απρ, 2024

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ
  • Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ
  • Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους
  • ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας
  • Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ1 Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ2 Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους3 ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ4 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας5 Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κανείς εφησυχασμός!

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εκτοξεύουν σε άλλο επίπεδο τους κινδύνους στην περιοχή και φέρνουν ακόμα πιο κοντά το ενδεχόμενο γενίκευσης του πολέμου. Οι πύλες της Κολάσεως χάσκουν ορθάνοιχτες για τους λαούς και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.Μαζί με την επείγουσα ανάγκη να δυναμώσει η αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική ... Περισσότερα

"Προεδρείο ανάγκης" και νέες εκλογές στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ημαθίας

από Η Άλλη Άποψη
"Προεδρείο ανάγκης" και νέες εκλογές στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ημαθίας

Προσωρινός  "λευκός καπνός" προέκυψε στην προεδρία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας, ωστόσο το επόμενο χρονικό διάστημα ο Σύλλογος θα οδηγηθεί και πάλι σε εκλογές, λόγω της παραίτησης μέλους του Δ.Σ.!

Στις 19/12/2022, το εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου είχε κληθεί να αποφασίσει μεταξύ τριών υποψηφίων προέδρων και έβγαλε αποτέλεσμα 4 - 4 - 1, στέλνοντας την διαδικασία σε επανάληψη. 

Το βράδυ της Πέμπτης (22/12), μπροστά στον κίνδυνο να οδηγηθεί η διαδικασία και πάλι σε αδιέξοδο, ο επικεφαλής της παράταξης των Αδέσμευτων Φαρμακοποιών, Γιώργος Χατζηγεωργίου έλαβε μία γενναία και ανιδιοτελή απόφαση. Αποφάσισε να αποχωρήσει από την διεκδίκηση της προεδρίας όταν πληροφορήθηκε ότι ο Αργύρης Φουκαλάς εμμένει στην απόφαση του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα (και να ψηφίζεται μόνο από τον εαυτό του), προκειμένου να μην παραταθεί το αίσθημα ακυβερνησίας του Φαρμακευτικού Συλλόγου, αλλά και να απομακρυνθεί ο κίνδυνος για τις πληρωμές όλων των φαρμακοποιών της Ημαθίας από τον ΕΟΠΥΥ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Στην εκλογική διαδικασία που ακολούθησε η Σοφία Κατή έλαβε 5 ψήφους, ο Αργύρης Φουκαλάς 1 ψήφο και βρέθηκαν 3 λευκά. 

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας και ενώ ο κ. Φουκαλάς προφανώς πληροφορήθηκε ότι δεν εκλέγεται πρόεδρος, υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου. Επειδή ήταν μόνος στον συνδυασμό του, άρα δεν υπάρχει αναπληρωματικός για να καλύψει την θέση του, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος είναι υποχρεωμένος να οδηγηθεί και πάλι σε εκλογές, το επόμενο διάστημα! 

Οι νέες εκλογές στις οποίες εξωθείται ο Φαρμακευτικός Σύλλογος μετά από την παραίτηση του Αργύρη Φουκαλά, θα γίνουν τους πρώτους μήνες του 2023. 

Μέχρι τότε, το Δ.Σ. θα έχει την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Κατή Σοφία

Αντιπρόεδρος: Οικονομοπούλου Αικατερίνη

Γραμματέας: Μουρτζίλας Γεώργιος

Ταμίας: Ντόβας Αθανάσιος

Μέλη:

Ανεσίδης Νικόλαος

Θεοδωρίδης Δημοσθένης

Ματάτη Γραμματική

Χατζηγεωργίου Γεώργιος

(Φουκαλάς Αργύριος)

ΠΗΓΗ: https://www.inveria.gr/
Έχει διαβαστεί 1322 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 258 επισκέπτες και 0 μέλη.