Προχθες στις Βρυξέλλες βρέθηκαν τόσο ο Κ. Μητσοτάκης, όσο και ο Α. Τσίπρας. Ο πρώτος για να πάρει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ και ο δεύτερος για την Προπαρασκευαστική Σύνοδο των κομμάτων της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Και οι δύο στήριξαν την επέκταση της ΕΕ «προς ανατολάς», αλλά και τις κυρώσεις στη Ρωσία, αποφάσεις δηλαδή που ρ... Περισσότερα
Αλλα λόγια... από τον υπουργό Υγείας για την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αποφεύγοντας να απαντήσει επί της ουσίας στα ερωτήματα του ΚΚΕ ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κατέφυγε στον αντικομμουνισμό και στις ...ανοησίες προκειμένου να κρύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης για την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας αλλά και για την περαιτέρω εμπορευματοπποίηση της Υγείας.
Ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση τα έκανε όλα καλά όταν τα δημόσια νοσοκομεία είναι ξανά στο «κόκκινο» και οι ελλείψεις προσωπικού «φωνάζουν» αλλάφωνή βοώντος εν τη ερήμωγια το αρμόδιο υπουργό που έφτασε στο σημείο να αφήσει να εννοηθεί ότι η κριτική του ΚΚΕ μπορεί να σχετίζεται με ανταγωνιστικά επιχειρηματικά συμφέροντα για την πώληση ιατρικού εξοπλισμού! Λέτε ανοησίες ακούστηκε από τα έδρανα του ΚΚΕ.
Σε ότι αφορά την επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας χωρίς να χρυσοπληρώνονται οι κλινικάρχες ο υπουργός επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση αξιοποιεί με το αζημίωτο ιδιωτικές δομές λέγοντας ότι «η επίταξη πληρώνεται».
Για τον εμβολιασμό, υποστήριξε ότι «το εμβόλιο είναι αυτό που μας σώζει» δείχνοντας ξανά πως η κυβέρνηση το εμφανίζει σαν το μοναδικό όπλο κατά της πανδημίας αφενός μεν για να μην ληφθούν ουσιαστικά μέτρα προστασίας και αφετέρου δε για να μετατρέψει την κρατική ευθύνη σε ατομική.