Πέμπτη, 07 Δεκ, 2023

  • «ΦωτίΖΟΥΜΕ την πόλη μας», εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Η.Π. Νάουσας
  • Τελετής Ορκωμοσίας Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και Συμβούλων Δ.Κ. Δήμου Βέροιας
  • Εμπαιγμός και κοροϊδία οι δήθεν βελτιώσεις Χατζηδάκη στη φοροεπιδρομή
  • ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ  ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ κ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ , ΤΟ ΕΚΑΒ
  • Σκουπίζουν τα κροκοδείλια δάκρυα στο ... μαντηλάκι της PISA
  • Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα για το Φορολογικό Νομοσχέδιο
«ΦωτίΖΟΥΜΕ την πόλη μας», εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Η.Π. Νάουσας1 Τελετής Ορκωμοσίας Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και Συμβούλων Δ.Κ. Δήμου Βέροιας2 Εμπαιγμός και κοροϊδία οι δήθεν βελτιώσεις Χατζηδάκη στη φοροεπιδρομή3 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ  ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ κ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ , ΤΟ ΕΚΑΒ 4 Σκουπίζουν τα κροκοδείλια δάκρυα στο ... μαντηλάκι της PISA5 Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα για το Φορολογικό Νομοσχέδιο6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Γάζα, 60 μέρες μετά

Εξήντα μέρες συμπληρώθηκαν από όταν ο ισραηλινός στρατός ξεκίνησε το νέο μακελειό σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, αφήνοντας πίσω του μέχρι σήμερα πάνω από 16.000 νεκρούς, 7.000 νεκρά παιδιά, 40.000 τραυματίες και κοντά 2 εκατομμύρια εκτοπισμένους.Παρά τον εφησυχασμό που επιχείρησαν να καλλιεργήσουν τις προηγούμενες μέρες τα αστικά επ... Περισσότερα

Νέα έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης 22/08 έως 28/08/2022

από Η Άλλη Άποψη
Νέα έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης 22/08 έως 28/08/2022
Την εβδομάδα αναφοράς καταγράφηκαν 50.579 κρούσματα COVID-19 (4.848 ανά εκατoμμύριο πληθυσμού: -10% εβδομαδιαία μεταβολή) εκ των οποίων οι επαναλοιμώξεις αφορούν το 23% των λοιμώξεων. Ο συνολικός αριθμός των λοιμώξεων από την έναρξη της πανδημίας ανέρχεται σε 4.762.827 εκ των οποίων 51.9% γυναίκες. To ???????? για την επικράτεια βάσει των κρουσμάτων εκτιμάται σε 0.89 (95% ΔΕ: 0.75 - 1.05)

Το σύνολο των εισαγωγών, στα νοσοκομεία της επικράτειας, την εβδομάδα αναφοράς ήταν 1.173 ασθενείς (7μερος μ.ό.: 168, -23% εβδομαδιαία μεταβολή), ενώ το σύνολο των εξιτηρίων ανέρχεται σε 1.298 ασθενείς (7μερος μ.ο.: 185, -12% εβδομαδιαία μεταβολή). Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι μέχρι τέλος της εβδομάδας αναφοράς είναι 117 (68.4% άνδρες) με διάμεση ηλικία 69 έτη και το 96.6% να έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Την εβδομάδα αναφοράς καταγράφηκαν 202 θάνατοι ασθενών COVID-19 (19 ανά εκατομμύριο πληθυσμού: -24% εβδομαδιαία μεταβολή), ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 32.552 θάνατοι, με το 95.9% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Δείγματα που έχουν ελεγχθεί: Την εβδομάδα αναφοράς, το ποσοστό θετικότητας ήταν 9,04% σε σύνολο 559.335 εργαστηριακών ελέγχων (RT-PCR/Rapid-Ag) με το μέσο όρο επταημέρου να είναι 79.905 δείγματα (14% εβδομαδιαία μεταβολή). Από την 1η Ιανουαρίου 2020 μέχρι 28 Αυγούστου 2022 , στα εργαστήρια που διενεργούν ελέγχους για τον SARSCoV-2 και που δηλώνουν συστηματικά το σύνολο των δειγμάτων που ελέγχουν, έχουν συνολικά ελεγχθεί 12.325.958 (7μερος μ.ό.: 8.916, 15% εβδομαδιαία μεταβολή) κλινικά δείγματα ενώ από Μονάδες Υγείας και Κλιμάκια του ΕΟΔΥ που διενεργούν ελέγχους Rapid Ag έχουν ελεγχθεί 79.381.691 δείγματα (7μερος μ.ό.: 70.989, 14% εβδομαδιαία μεταβολή). Mαζικές Δειγματοληψίες ΕΟΔΥ: Tην εβδομάδα αναφοράς, πραγματοποιήθηκαν 857 δράσεις δειγματοληπτικών ελέγχων από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, στις οποίες διενεργήθηκαν 64.782 έλεγχοι Rapid Ag και ανευρέθηκαν 8.757 θετικά (14%).

Στην Ημαθία καταγράφτηκαν 632 νέα θετικά δείγματα 

Έχει διαβαστεί 495 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 845 επισκέπτες και 1 μέλος.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)