Τρίτη, 16 Απρ, 2024

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ
  • Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ
  • Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους
  • ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας
  • Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ1 Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ2 Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους3 ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ4 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας5 Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κανείς εφησυχασμός!

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εκτοξεύουν σε άλλο επίπεδο τους κινδύνους στην περιοχή και φέρνουν ακόμα πιο κοντά το ενδεχόμενο γενίκευσης του πολέμου. Οι πύλες της Κολάσεως χάσκουν ορθάνοιχτες για τους λαούς και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.Μαζί με την επείγουσα ανάγκη να δυναμώσει η αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική ... Περισσότερα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Νοσοκομείο Νάουσας

από Η Άλλη Άποψη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Νοσοκομείο Νάουσας

Την άμεση κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή απαίτησαν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, με τη μαζική και μαχητική συγκέντρωση που πραγματοποίησαν χτες το πρωί έξω από το Νοσοκομείο Νάουσας.

Την κινητοποίηση οργάνωσαν τα συνταξιουχικά σωματεία ΙΚΑ και ΟΑΕΕ Νάουσας υλοποιώντας την απόφαση της ΣΕΑ Συνταξιουχικών Οργανώσεων για κλιμάκωση του αγώνα για σύγχρονη, δημόσια και δωρεάν Υγεία (βλ. και σελ. 19), κόντρα στην πολιτική της εμπορευματοποίησης και της υποστελέχωσης.

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας «Γιώργος Βουτυράς», του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας και του Σωματείου Εργαζομένων στη «Νηματουργία Βαρβαρέσος».

Στους συγκεντρωμένους μίλησαν ο κ. Ηλίας Κοτσεκίδης πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νάουσας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας κ. Νίκος Νατζμέ και την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Γρηγόρης Τούπος.

Μέσα από την κινητοποίηση αναδείχθηκε η απόφαση για συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα με συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση στις 28 Φλεβάρη στην κεντρική πλατεία της Νάουσας.

ΦΩΤΟ από https://www.inaoussa.gr/
Έχει διαβαστεί 469 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 288 επισκέπτες και 1 μέλος.