Παρασκευή, 22 Οκτ, 2021

  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 22/10
  • Κανονικά θα γίνει η παρέλαση και οι Εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια
  • Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
  • Συνεργασία Δήμου Βέροιας με ΟΙΚΟΤΟΠΙΑ για τις δράσεις "Θαλάσσια απορρίμματα, από τα ποτάμια στο Δέλτα "
  • Εντείνονται οι πιέσεις στο Facebook
  • Μαθητές Προγράμματος Erasmus στο Δημαρχείο Βέροιας
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 22/101 Κανονικά θα γίνει η παρέλαση και οι Εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια2 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 20213 Συνεργασία Δήμου Βέροιας με ΟΙΚΟΤΟΠΙΑ για τις δράσεις "Θαλάσσια απορρίμματα, από τα ποτάμια στο Δέλτα "4 Εντείνονται οι πιέσεις στο Facebook5 Μαθητές Προγράμματος Erasmus στο Δημαρχείο Βέροιας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Το «νέο σχολείο»...

Το «νέο σχολείο», που διαμορφώνεται ακολουθώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ και του ΟΟΣΑ και που αποτυπώνεται στον πρόσφατο νόμο, που πέρασε καλοκαιριάτικα η κυβέρνηση της ΝΔ, κάνει το ταξικό σχολείο, το σχολείο των κοινωνικών φραγμών ακόμα χειρότερο.Το κράτος απαλλάσσεται από τις ευθύνες του για τη χρηματοδότηση και τη λειτουργία των σχο... Περισσότερα

Μα τι έπαθε η τράπεζα Πειραιώς;

από Η Άλλη Άποψη
Μα τι έπαθε η τράπεζα Πειραιώς;

(Πήραμε και δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστριας- τα στοιχεία της είναι στη διάθεση της εφημερίδας μας- σχετικά με ένα ζήτημα που κατά τη γνώμη μας αφορά συνολικά την κατάσταση στο τραπεζικό σύστημα)

 

Συνδημότες, φίλοι καταθέτες, συνταξιούχοι, ή απλοί πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η τράπεζα πειραιώς αγρίεψε!

Δεν καταλάβαμε γιατί, αλά νιώσαμε ότι βάλθηκε με κάθε τρόπο να περιορίσει την παροχή υπηρεσιών στον κοσμάκη, βάλθηκε να μειώσει το κοινό εντός των καταστημάτων της και θέλει να εκδιώξει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τους ανθρώπους από το χώρο της, γιατί είναι κουραστικοί απαιτητικοί και ζητούν βοήθεια για να κάνουν τις διάφορες συναλλαγές τους. Δηλαδή να πληρώσουν λογαριασμούς ρεύματος, τηλεφώνου, οφειλές στην ΔΥΟ, να στείλουν χρήματα, να πραγματοποιήσουν αγορές σπιτιών, αυτοκινήτων, να στείλουν εμβάσματα σε παιδιά που σπουδάζουν στην Ελλάδα ή σε χώρες του εξωτερικού, να κάνουν πολλά και διάφορα. Ε, λοιπόν STOP, ως εδώ και μη παρέκει.. τι νομίζουν όλοι αυτοί; Ότι η τράπεζα είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα; Ακούς εκεί θράσος. Να θέλουν οι πελάτες να μπαίνουν στην τράπεζα; Βρε ουστ από δω! Να κόψουν όλοι το λαιμό τους νέοι γέροι και παιδιά να μάθουν να κάνουν τις συναλλαγές τους μέσω WINBANKING μέσω ψηφιακών μηχανών και μέσω e-mailκαι να αφήσουν τις σαχλαμάρες.

Εξάλλου ήδη μας είχε ενημερώσει η τράπεζα ότι καταργούνται τα βιβλιάρια, καταργούνται οι αναλυτικοί λογαριασμοί, αλλά τώρα μας έσκασε και το τελευταίο το καλύτερο. Ότι από 27/7/2021 το κατάστημα της Παύλου Μελά στη Βέροια- το ωραιότερο και μεγαλύτερο κατάστημα της πόλης θα λειτουργεί χωρίς ταμείο. Δηλαδή με απλά λόγια πελάτες δεν θα μπαίνουν μέσα για κανένα λόγο, γιατί εγχρήματες συναλλαγές δεν θα γίνονται πλέον μέσα στο κατάστημα. Να υποθέσουμε εμείς ότι ίσως κάποιοι πελάτες να γίνονται δεκτοί για να πάρουν κάποια δάνεια που θα αποφέρουν ένα αξιόλογο κέρδος στην τράπεζα;

Πήρε πολύ φόρα η «Πειραιώς» και δεν καταλαβαίνει Χριστό που λέει ο λόγος και ο απλός λαός.

Είναι τα μεγάλα κεφάλια στην Αθήνα που δίνουν οδηγίες και εντολές για τις νέες ρυθμίσεις, άκρως βίαιες και πρωτοποριακές; Έτσι επιτάσσει η νέα φόρμουλα!!!

Και ασφαλώς δεν μας αφήνουν λεπτό να ξεχάσουμε και δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι η Τράπεζα είναι μία επιχείρηση κερδοσκοπική με κύριο και απόλυτο στόχο την αύξηση των κερδών της στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον της τραπεζικής αγοράς. Καμία αντίρρηση παιδιά. Η Τράπεζα Πειραιώς όμως μέσα από μνημόνια Funds, dilutions και neutralsδιατήρησε ένα πιστό και έντιμο πλήθος πελατών που την ακολούθησαν στην τριακονταετή πορείας της.

Χρωστάει λοιπόν και έχει ηθική υποχρέωση στο πλήθος των πιστών και έντιμων πελατών της να τους εξυπηρετεί όπως την στήριξαν και την ανέβασαν σε δύσκολους καιρούς και να μην τους κακομεταχειρίζεται με βιαστικές και ακατανόητες αποφάσεις-βόμβες.

Οι καρεκλοκένταυροι των Αθηνών που τις επιβάλλουν ούτως ή άλλως είναι πολύ μακριά από την άγνωστη για αυτούς πραγματικότητα μιας επαρχιακής και πολύπαθης πόλης σαν τη Βέροια.

Ενεργούν ξεκάθαρα χωρίς αρχές και ευαισθησίες και με μόνο γνώμονα το στυγνό συμφέρον.

Αυτά βέβαια δεν αφορούν καθόλου, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, τους εξαιρετικούς υπαλλήλους και όλο το προσωπικό της Τράπεζας Πειραιώς στη Βέροια που είναι όλοι ανεξαιρέτως ευγενείς, ευπροσήγοροι και εξυπηρετικοί προς το κοινό, ανεξαρτήτως ηλικίας και που συμβάλουν στην διευκόλυνση των πελατών στις συναλλαγές τους με αίσθημα ευθύνης και προθυμίας.

Πιστεύουμε ότι ασφαλώς και είναι ευχής έργο η πρόοδος και αναπόφευκτο το προχώρημα στο μέλλον με κάθε μέσο που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Θεωρούμε όμως ότι δεν χρειάζεται τόση βία και αναλγησία. Αν υπάρχουν και άλλοι πελάτες της τράπεζας Πειραιώς που είναι εξίσου αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι με εμάς για τις αδόκιμες τακτικές της Τράπεζας Πειραιώς ας επικοινωνήσουν μαζί μας για να σκεφτούμε όλοι μαζί τρόπους αντίδρασης και αντίστασης σε όσα defactoμας επιβάλλονται.

Δεν μπορεί κάτι θα μπορέσουμε να κάνουμε και εμείς! Αρκεί  να είμαστε ενωμένοι.

 

 

 

 

 

Έχει διαβαστεί 2391 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Μερική συννεφιά
Μερική συννεφιά
Θερμοκρασία 17 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 9 ως 18 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 9 ως 17 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 178 επισκέπτες και 0 μέλη.