Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα
2ο Koumanitsi trail run ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
από Η Άλλη Άποψη
To #2o_koUmaNitsi_trail_run είναι πλέον γεγονός και θα λάβει χώρα στις 22/23 Μαρτίου 2025 στο πανέμορφο Κομνήνιο Βέροιας.
Γενεσιουργός αιτία του event ήταν, είναι και θα είναι η υπόκλιση μας στην ΥΓΕΙΑ και τη ΖΩΗ.
Για εμάς είναι περισσότερο μία συνάντηση φίλων του αθλητισμού που απολαμβάνουν την ζωή από την ίδια «σκοπιά», παρά ένας αγώνας για την ανάδειξη των νικητών.
Είναι μία διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομνηνίου ¨ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ¨ με συνδιοργανωτή φέτος το Δήμο Βέροιας, και την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας και των χορηγών που για ακόμη μία χρονιά είναι δίπλα μας.
Η τελική συνάντηση για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βέροιας παρουσία του Δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Μιχάλη Τζαφερόπουλου, του προέδρου και του Γραμματέα του Συλλόγου «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ» κ. Αρχιμήδη Ιντζεβίδη και κ. Λάζαρου Κουμπουλίδη και του υπεύθυνου διοργάνωσης κ. Μάνου Χαρισιάδη.
Το event φέτος θα είναι διήμερο με πολύ ευνοϊκές καιρικές συνθήκες.
Σάββατο22Μαρτίου2025 17:00Αγώνας5 km downhill trail run
Μετά τις απονομές, αθλητές και επισκέπτες θα μπορούν να παραμείνουν για στιγμές απόλαυσης με μουσική και φαγητό.