Πέμπτη, 28 Μάι, 2020

  • Η Περιφέρεια αναβαθμίζει τον ηλεκτροφωτισμό σε όλους τους δρόμους ευθύνης της μέσω ΣΔΙΤ...
  • ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ: Οι πανηγυρισμοί της ΝΔ και η κατ' αρχήν θετική στάση του ΣΥΡΙΖΑ συσκοτίζουν την πραγματικότητα
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΞΩΣΗ” ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΣΥΛΟ ΑΠΟ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • Κάλεσμα σε Παράσταση Διαμαρτυρίας στα γραφεία της Α/θμιας Δ/νσης, τη Δευτέρα 1/6, στις 14:00 και μίνι σύσκεψη, μετά την Παράσταση, στην Πλατεία Δημαρχείου
  • Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας απαντά…
  • «Μείωση τζίρου 50% στα καφέ και 90% στην εστίαση»...
Η Περιφέρεια αναβαθμίζει τον ηλεκτροφωτισμό σε όλους τους δρόμους ευθύνης της μέσω ΣΔΙΤ...1 ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ: Οι πανηγυρισμοί της ΝΔ και η κατ' αρχήν θετική στάση του ΣΥΡΙΖΑ συσκοτίζουν την πραγματικότητα2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΞΩΣΗ” ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΣΥΛΟ ΑΠΟ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ3 Κάλεσμα σε Παράσταση Διαμαρτυρίας στα γραφεία της Α/θμιας Δ/νσης, τη Δευτέρα 1/6, στις 14:00 και μίνι σύσκεψη, μετά την Παράσταση, στην Πλατεία Δημαρχείου4 Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας απαντά…5 «Μείωση τζίρου 50% στα καφέ και 90% στην εστίαση»...6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΣΥΡIΖΑ και ΝΔ τσακώνονται για το ποιος θα υπηρετήσει καλύτερα τα επιχειρηματικά συμφέροντα

print
email
από Η Άλλη Άποψη
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΣΥΡIΖΑ και ΝΔ τσακώνονται για το ποιος θα υπηρετήσει καλύτερα τα επιχειρηματικά συμφέροντα

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επιλέγουν να αντιπαρατεθούν στα της διαχείρισης των σκανδάλων, διότι συμπίπτουν στα στρατηγικά ζητήματα τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, για την εμπλοκή του Π. Καμένου στην υπόθεση «Noor 1».

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί τα προηγούμενα χρόνια και πρόσθεσε ότι κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση θα τσακώνονται για το ποιος θα υπηρετήσει καλύτερα επιχειρηματικά συμφέροντα. Υπογράμμισε, ότι σε αυτήν την αντιπαράθεση επιχειρηματικών συμφερόντων έχει εμπλοκή από την αρχή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όπως έχουν εμπλοκή και τα άλλα κόμματα, όπως η ΝΔ και πρόσθεσε ότι έχουν εμπλοκή και άλλα ισχυρά κράτη.

Σημείωσε ότι είναι προβληματική η στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και πως είχε στην κάλυψη του πρωθυπουργού. 

Παρατίθεται ολόκληρη η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα: 

«Κυρίες και κύριοι βουλευτές,

Είναι η τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μόλις μήνες που η Βουλή συζητά πάνω σε μια πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Μετά τις εξεταστικές για τα δάνεια των κομμάτων και των τραπεζών, την υπόθεση Παπαντωνίου, τα σκάνδαλα στην Υγεία, σήμερα συζητάμε για τη σύσταση εξεταστικής σχετικά με την υπόθεση Καμμένου, αυτήν τη φορά με πρόταση της ΝΔ.

Και δεν θα σταματήσει αυτό το γαϊτανάκι εδώ. Πρόσφατα είχαμε την κόντρα για τον Βαρουφάκη, η οποία προφανώς θα αναζωπυρωθεί από Οκτώβρη με την ελληνική έκδοση του βιβλίου του και πάει λέγοντας.

Συνολικά, υπάρχει μια πλειοδοσία σε προτάσεις για εξεταστικές επιτροπές, ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε λίγο θα αρχίσουμε να μετράμε και σκορ...

Βεβαίως το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί.

Κάθε φορά που τα αστικά κυβερνητικά κόμματα συγκλίνουν στην πολιτική τους γραμμή, στη στρατηγική τους, όπως σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, όπως παλιότερα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, η συζήτηση πήγαινε στα της διαχείρισης των σκανδάλων.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα.

Από τη στιγμή που στα στρατηγικά ζητήματα συμπίπτετε, πράγμα που έγινε ακόμα πιο φανερό στις πρόσφατες εμφανίσεις σας στη ΔΕΘ, τότε μοιραία η αντιπαράθεση πάει εκεί.

Το πολύ-πολύ να τσακώνεστε για το ποιος θα υπηρετήσει καλύτερα τα επιχειρηματικά συμφέροντα, την αντιλαϊκή καπιταλιστική ανάκαμψη.

Να δίνετε διαπιστευτήρια στο μεγάλο κεφάλαιο και να ανταγωνίζεστε για το ποιος μπορεί να φέρει σε πέρας καλύτερα τις μεταρρυθμίσεις που αυτό απαιτεί για το συμφέρον του.

Εμείς, όπως ξέρετε, θέλουμε να διερευνώνται όλες οι υποθέσεις.

Και προσπαθούμε, όσο μπορούμε και με τις δυνάμεις που έχουμε, να αναδείξουμε τις πραγματικές, τις βαθύτερες αιτίες των σκανδάλων, της διαφθοράς, της διαπλοκής, που κατά τη γνώμη μας είναι μέσα στο ίδιο το DΝA, τον τρόπο λειτουργίας αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος.

Κάνουμε λοιπόν ό,τι μπορούμε για να ενημερωθεί ο λαός.

Όμως δεν έχουμε και αυταπάτες.

Γνωρίζουμε, ότι στο πλαίσιο αυτών των επιτροπών, οι πραγματικές αιτίες και λόγοι αποκρύβονται, αποσιωπούνται, κουκουλώνονται.

Και τελικά οι διάφορες εξεταστικές επιτροπές που συγκροτούνται, το μόνο που κάνουν είναι να εξαντλούνται -το πολύ-πολύ και αν- στην ενοχοποίηση κάποιων μεμονωμένων προσώπων και να αξιοποιούνται βεβαίως και για μπόλικο αποπροσανατολισμό.

Να αποσπούν τη συζήτηση από τα πραγματικά προβλήματα που βιώνει σήμερα ο λαός.

Και το πιο σημαντικό να αποδίδονται όλα τα προβλήματα που ζούμε τα τελευταία χρόνια -με την κρίση, με τα μνημόνια, με τα απανωτά αντιλαϊκά μέτρα- στην κακοδιαχείριση μόνο κάποιων προσώπων, κάποιων κυβερνήσεων κι όχι στις πολιτικές που συνειδητά υπηρέτησαν και υπηρετούν και οι προηγούμενοι και οι σημερινοί κυβερνώντες, προς όφελος της μεγάλης καπιταλιστικής κερδοφορίας.

Έτσι, η προσφυγή στην σκανδαλολογία, η συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή είναι μια εύκολη λύση για όλους σας...

Πάρτε, για παράδειγμα, το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη ρύπανση του Σαρωνικού, οι ευθύνες της οποίας προσωποποιούνται στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, τον κ. Κουρουμπλή.

Αναμφίβολα, οι ευθύνες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου και του κ. Κουρουμπλή είναι τεράστιες και δεν μπορεί να κρύβονται επιρρίπτοντας ανέντιμα, θα λέγαμε, ευθύνες στο λιμενικό... Όμως, δεν είναι μόνο αυτό.

Ευθύνες έχουν και οι συγκεκριμένοι εφοπλιστές για τα καράβια τους.

Υπάρχουν ευθύνες επίσης στη διακίνηση των πετρελαιοειδών.

Έχουν ευθύνες οι κυβερνήσεις διαχρονικά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και η σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που τους έκαναν και τους κάνουν πλάτες. Με τους νόμους που ψηφίζουν σχετικά με τον έλεγχο των πλοίων.

Μήπως δεν έχουν ευθύνες οι κυβερνήσεις αυτές, που ενώ τόσα χρόνια καμαρώνουν για τον Πειραιά ως πύλη εισόδου και διεθνή κόμβο, δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα τη στοιχειώδη υποδομή άμεσης απορρύπανσης;

Συνεπώς, δεν είναι μόνο η ανικανότητα του ενός ή του άλλου υπουργού ή υπηρεσιακού παράγοντα απλώς, αλλά η ίδια η ταξική πολιτική που υπηρετεί το κράτος σας και το πολιτικό προσωπικό του "μαζί και από κοινού", που οδηγεί σε τέτοια φαινόμενα.

Κυρίες και κύριοι βουλευτές,

Συζητώντας για τη σημερινή υπόθεση πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα.

Και η μεγάλη εικόνα έχει να κάνει με ένα σφοδρό πόλεμο επιχειρηματικών συμφερόντων που εξελίσσεται αυτή την περίοδο:

Για το ποιος θα επικρατήσει σε μια σειρά τομείς και κλάδους της οικονομίας, ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη θέση, ποιος θα αποκτήσει τα μεγαλύτερη κέρδη και οφέλη.

Και η αντιπαράθεση που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα και συνεχίζεται σε σχέση με τις τηλεοπτικές άδειες και συνολικά τις εξελίξεις στα ΜΜΕ...

Και η κυβερνητική προκλητική τροπολογία που κατατέθηκε πριν λίγους μήνες -και έγινε και εκεί αντιπαράθεση- για τη ΣΕΚΑΠ...

Και τώρα αυτό το γεγονός... επιβεβαιώνει την παραπάνω εκτίμηση.

Σε αυτήν την αντιπαράθεση, σε αυτόν τον πόλεμο επιχειρηματικών συμφερόντων, έχει εμπλοκή από την αρχή και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Έχουν εμπλοκή και άλλα κόμματα, όπως η αξιωματική αντιπολίτευση της ΝΔ.

Και φυσικά έχουν εμπλοκή και άλλα ισχυρά κράτη.

Δεν είναι τυχαίο ότι -όπως έγραψε άλλωστε και η εφημερίδα του κυβερνώντος κόμματος η "Αυγή"- με την υπόθεση αυτή ασχολούνται ινστιτούτα που απηχούν θέσεις της αμερικάνικης κυβέρνησης, τα οποία καλούν τις υπηρεσίες Ασφαλείας των ΗΠΑ να εμπλακούν πιο ενεργά, αφού, όπως λένε, η υπόθεση δεν είναι απλά ελληνικό ζήτημα.

Ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, τόνισε πρόσφατα σε δηλώσεις του, την ανάγκη να αναπτυχθεί το Πολεμικό Ναυτικό, στο πλευρό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, από την Κρήτη μέχρι το Σουέζ, για να αντιμετωπισθεί, λέει, το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, καυσίμων και όπλων.

Με πρόσχημα την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου, η κυβέρνηση, εμπλέκει τη χώρα όλο και βαθύτερα σε ιμπεριαλιστικά πολεμικά σχέδια και ποικίλους τυχοδιωκτισμούς.

Και με την ευκαιρία. Τι θα γίνει με το ζήτημα του εκσυγχρονισμού, εκτός της συντήρησης των υποδομών του Αράξου, προκειμένου να καταστούν ξανά κατάλληλες για τη μεταφορά πυρηνικών κεφαλών εκεί;

Αλήθεια, πώς προχωράνε;

Τι ακριβώς σας λένε οι φίλοι σας οι Αμερικάνοι, που κλιμάκιά τους συχνά-πυκνά περιδιαβαίνουν για έλεγχο εκεί; Εκτός αν δεν τους ρωτάτε καν ή αν θεωρούν ότι δεν είναι και υποχρεωμένοι να σας ενημερώνουν...

Το έχουμε καταγγείλει με τον πιο επίσημο τρόπο αλλά μέχρι τώρα δεν βγάλατε κιχ. Όλοι σας.

Έτσι κι αλλιώς, η πείρα δείχνει, ότι αυτές οι κόντρες, όπως τώρα με το "Noor 1", συνήθως λήγουν με κάποιο πάρε-δώσε, με το αλισβερίσι που κάτι πιέζει να δώσει ο ένας και κάτι να πάρει ο άλλος.

Οδηγούν συχνά σε νέες συμφωνίες μεταξύ κρατών, ιμπεριαλιστικών συμμαχιών και επιχειρηματικών ομίλων, όμως σε βάρος πάντα των λαών.

Τώρα το τι τελικά δίνει και τι παίρνει κάθε φορά ο εκάστοτε εμπλεκόμενος, επιχειρηματίας, υπουργός και η κυβέρνηση, στην οποία ανήκει, είναι θέμα προς διερεύνηση, το οποίο θα αποτελέσει αντικείμενο πάλι κάποιων εξεταστικών επιτροπών, όπως όλα δείχνουν.

Το γεγονός ότι μία σοβαρή ποινική υπόθεση, που αφορά εμπορία ναρκωτικών, όπως είναι η υπόθεση του 'NOOR 1", εξελίσσεται, μπαίνει στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, επιβεβαιώνει ακριβώς την παραπάνω εκτίμηση.

Από εκεί και πέρα, η στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας είναι σίγουρα προβληματική.

Γιατί είναι άλλο ζήτημα η διαλεύκανση μιας πολύ σοβαρής υπόθεσης, που πρέπει να γίνει και να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους φυσικούς, ηθικούς αυτουργούς και συνεργούς...

...και είναι άλλο η εμπλοκή ενός υπουργού, και μάλιστα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, οι περίεργες συνεννοήσεις και επαφές, που το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν σκιές και να πλήττουν την αξιοπιστία της όποιας δικαστικής έρευνας.

Είναι -για παράδειγμα- ένα ερώτημα, γιατί ασχολήθηκε τώρα τελευταία τόσο δραστήρια με το "Noor 1" ο κ. Καμμένος, όταν αυτή η υπόθεση είναι γνωστή εδώ και 2 χρόνια...

Όλα αυτά είναι τα μεγάλα και αναπάντητα ερωτήματα για τα οποία η κυβέρνηση προτιμά να μη μιλά, κι όχι βέβαια η "γόβα-στιλέτο" της τάδε κυρίας που "δεν θα χρησιμοποιηθεί για να λιώσει τα σκουλήκια", ή τα "ακριβά κοσμήματα" και η "επίσκεψη σε καζίνο του εξωτερικού", που έγραψε ο τύπος για να γίνεται η σικέ αντιπαράθεση μεταξύ των αστικών κομμάτων.

Θα ξαναπούμε, ότι η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι και να φαίνεται τίμια.

Και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας -με την κάλυψη προφανώς του πρωθυπουργού- προβαίνει σε πρακτικές που αποδεικνύουν ότι αυτή η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν είναι αποφασισμένη να διερευνήσει τις σοβαρές υποθέσεις, να αντιμετωπίσει τα σκάνδαλα και τη διαφθορά, που άλλωστε είναι σύμφυτα με το σύστημα το οποίο υπηρετεί, αλλά μετέχει ενεργά και δραστήρια στις διάφορες επιχειρηματικές κόντρες που διεξάγονται αυτήν την περίοδο και με όλους τους τρόπους, παίρνοντας το μέρος ενός έναντι άλλου.

Όπως επίσης, θα ξαναπούμε, για μια ακόμη φορά, ότι αυτός ο κόσμος της σαπίλας είναι όλος δικός σας.

Οι πόλεμοι, το λαθρεμπόριο, τα ναρκωτικά είναι παιδιά και όχι αποπαίδια του συστήματος που υπηρετείτε μέχρι τα μπούνια.

Είναι η σαπίλα ενός συστήματος που ξερνάει τη μπόχα του, που με όλους τους τρόπους επιζητά το μέγιστο δυνατό κέρδος, πατώντας στην κυριολεξία επί πτωμάτων.

Δεν θεωρούμε τυχαίο, ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πρωταγωνίστησε για την πρόσκληση της αρμάδας του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ή ότι αναπτύσσει τη δραστηριότητα που προαναφέραμε, την ώρα που οξύνονται οι αντιθέσεις ανάμεσα σε διεθνή ιμπεριαλιστικά κέντρα για τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών και οδών μεταφοράς τους στην ευρύτερη περιοχή...

Κυρίες και κύριοι βουλευτές,

Με αφορμή τη σημερινή υπόθεση, αλλά και άλλες αυτήν την περίοδο, που προέκυψαν και μέσα στο καλοκαίρι, αναζωπυρώθηκε η αντιπαράθεση, με επίκεντρο πάλι τη "δικαιοσύνη".

Μια αντιπαράθεση βολική για τα κόμματα των μνημονίων.

Αφού δίνει τη δυνατότητα, από τη μια στον ΣΥΡΙΖΑ να κρύβει την αντιλαϊκή μνημονιακή του πολιτική εμφανιζόμενος μάλιστα ως "θύμα" κέντρων του κατεστημένου που δήθεν τον πολεμούν...

Ενώ, από την άλλη, δίνει τη δυνατότητα στην ΝΔ να κρύβει τη συμφωνία της με τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις που προωθεί η κυβέρνηση και να εμφανίζεται ως δήθεν αντίπαλος πρακτικών σε σχέση με τη δικαιοσύνη, που και η ίδια βέβαια ακολούθησε, ως κυβέρνηση, κατά κόρον, στο παρελθόν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα προσπαθεί να κρύψει πίσω από κάποιες, όντως κακές και αντιδραστικές αποφάσεις, τις δικές του ευθύνες για την πολιτική που υλοποιεί.

Και είναι αφορμή να ξεκαθαρίσουμε για μια ακόμα φορά ένα ζήτημα.

Είναι διαφορετικό πράγμα, κατά τη γνώμη μας, οι επιθέσεις, συχνά προσωπικές και χυδαίες που γίνονται από κάποιους επιχειρηματίες, ΜΜΕ αλλά και πολιτικές δυνάμεις, για ιδιοτελή οικονομικά και μικροκομματικά συμφέροντα και μέσα από τις οποίες προσπαθούν να επιβάλουν ωμά στη δικαιοσύνη τις επιλογές τους και πρέπει να είναι φυσικά απόλυτα κατακριτέες και καταδικαστέες...

...Και είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα, ο αναγκαίος σχολιασμός και η κριτική αποφάσεων της δικαιοσύνης που γίνεται στη βάση αρχών από τη σκοπιά της υπεράσπισης των εργατικών λαϊκών συμφερόντων, απέναντι σε δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες εφαρμόζουν ή ερμηνεύουν ακόμη χειρότερα το υπάρχον αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, όπως π.χ. πρόσφατα του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την απόλυση συμβασιούχων, του δικαστηρίου ανηλίκων στο Ρέθυμνο για επιβολή "κοινωφελούς εργασίας" σε μαθητές που συμμετείχαν σε κινητοποίηση ή του Εφετείου Χαλκίδας για ομαδικές απολύσεις εργαζομένων κ.λπ.

'Η πάρτε για παράδειγμα την απόφαση του πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας που εμμένει στην άδικη φυλάκιση της Ηριάννας Β.Λ., χωρίς κανένα σοβαρό αποδεικτικό στοιχείο, απορρίπτοντας την αίτηση αναστολής της ποινής της.

Και είναι όντως μια απόφαση απαράδεκτη, προκλητική, απέναντι στο κοινό περί δικαίου αίσθημα κι επικίνδυνη για τις λαϊκές ελευθερίες.

Εσείς όμως, κύριοι της κυβέρνησης, που το παίζετε προστάτες των λαϊκών ελευθεριών, είσαστε μήπως άμοιροι των ευθυνών;

Αλήθεια, δεν έχετε ευθύνες, όταν, όχι μόνο διατηρείτε άθικτο το αυταρχικό-κατασταλτικό νομοθετικό πλαίσιο των προηγούμενων κυβερνήσεων, που τυλίγει ανθρώπους σε μια "κόλλα χαρτί", αλλά και το εμπλουτίζετε κιόλας, με τη δικαιολογία της προσαρμογής της ελληνικής νομοθεσίας στις αντιδραστικές ευρωενωσιακές κατευθύνσεις;

Μήπως είσαστε άμοιροι ευθυνών, όταν ενισχύετε τον αυταρχισμό και την καταστολή, όταν ετοιμάζεστε να βάλετε χέρι ακόμη και στο συνδικαλιστικό νόμο και το απεργιακό δικαίωμα εν όψει και της Γ΄ αξιολόγησης από το κουαρτέτο;

Και μετά θα σας φταίνε πάλι οι δικαστές που θα βγάζουν τις απεργίες παράνομες και θα ρίχνετε τις ευθύνες πάλι μόνο στους δικαστές, αφού εσείς θα έχετε νομοθετήσει σχετικά!

Αντί λοιπόν να το παίζετε επαναστάτες του διαδικτύου και του "facebook", με συνεχείς αναρτήσεις που έχουν φτάσει τα όρια του γελοίου, αλλάξτε τη νομοθεσία που αποτελεί τη βάση για τέτοιες απαράδεκτες δικαστικές αποφάσεις.

Εκεί όμως δεν τολμάτε.

Βεβαίως δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό. Εδώ έφτασε σε σημείο η "ΑΥΓΗ" να αρθρογραφεί υπέρ του περιορισμού του δικαιώματος στην απεργία και να διαφημίζει ατόφια τη θεωρία των δύο άκρων!!!

Αρκετά όμως με την υποκρισία και τη θρασυδειλία.

Έχει διαβαστεί 238 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 19 °C
Άνεμος ΔΝΔ 2-5 μποφόρ

Πέμπτη, 28 Μαϊου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 10 ως 21 °C
Άνεμος Β 2-4 μποφόρ

Παρασκευή, 29 Μαϊου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 9 ως 21 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 127 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά