Η κυβέρνηση μιλάει για «δύσκολο χειμώνα» και ετοιμάζεται να εξαγγείλει μια ακόμα φουρνιά με μέτρα - κοροϊδία. Προκαλούν τον λαό όταν παρουσιάζουν τη «βαρυχειμωνιά» που φέρνει η πολιτική τους ως «φυσικό φαινόμενο» και κρύβουν τους πραγματικούς ενόχους, που είναι:Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος σε Ουκρανία και Μ. Ανατολή, όπου η κυβέρνηση πρωτ... Περισσότερα
ΚΚΕ: Ακόμα κι αυτό το «πολυδιαφημισμένο» μέτρο της επιστροφής ενός ενοικίου κατέληξε να είναι λίγα ευρώ
από Η Άλλη Άποψη
Σε σχόλιο που εξέδωσε τοΓραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ,σχετικά με ταπροβλήματα που εμφανίστηκαν στην «επιστροφή ενοικίου», σημειώνει τα εξής:
Συγκεκριμένα, το Γραφείο Τύπου επισημαίνει τα εξής:
«Δικαιολογημένη οργή προκαλεί το γεγονός ότι ακόμα κι αυτό το “πολυδιαφημισμένο” μέτρο της επιστροφής ενός ενοικίου, δηλαδή μιας “ελάφρυνσης” 8% όταν οι αυξήσεις στα ενοίκια είναι της τάξης του 30-40%, κατέληξε να είναι λίγα ευρώ για χιλιάδες ενοικιαστές. Όπως εξοργιστική και προκλητική είναι η τοποθέτηση του αρμόδιου υπουργού να χρεώνει το λάθος αποκλειστικά στους ενοικιαστές, να κάνει λόγο για “δεύτερη ευκαιρία” και να παραπέμπει τις καταβολές για το 2026!
Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται η επιλεκτική ανικανότητα του αστικού κράτους απέναντι στις λαϊκές ανάγκες, τη στιγμή που ξέρει πολύ καλά να βρίσκει “λεφτόδεντρα” για τους ΝΑΤΟϊκούς εξοπλισμούς και τους στρατηγικούς επενδυτές».