Του Αλέκου Χατζηκώστα *Με αυτό τον τίτλο πρόσφατα- και πριν τις φοιτητικές εκλογές- 96 φοιτητικοί σύλλογοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη πρόθεση της κυβέρνησης για κατάργηση του άρθρου 16 του Συντάγματος για την ουσιαστική απελευθέρωση της δυνατότητας δημιουργίας ιδιωτικών ΑΕΙ.Από την αρχή να τονίσουμε τα εξής: Αυτό που είναι πραγματ... Περισσότερα
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν να φυλάνε οι patriot την Aramco και την «ιδιοκτησία» των σορών προσωπικού των ΕΔ που μπορεί να προκύψουν!
Τα όσα έχουν ειπωθεί και γίνει από εχθές αποτελούν μία κυνική επιβεβαίωση ότι η κυβέρνηση και τα κόμματα της πολεμική εμπλοκής για να διεκδικούν ελληνικοί επιχειρηματικοί όμιλοι μερτικό από την λεία, θέλουν να εμπεδώνεται στην πράξη η κουλτούρα αποδοχής να γυρίζουν τα παιδιά του λαού σε νεκρόκασες από τους πολέμους για τα κέρδη των εκμεταλλευτών τους.
Επίσης από εχθές με κάθε τρόπο από τα κόμματα του συστήματος, το αστικό κράτος και τους μηχανισμούς του αποκρύβονται ζητήματα της κοινής λογικής:
Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν σταλεί στο στόμα του λύκου. Το διυλιστήριο που φέρεται να «προστάτεψαν» με την κατάρριψη βαλλιστικών πυραύλων από video που κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο φαίνεται να έχει δεχθεί πλήγμα από drone. Είναι το διυλιστήριοτηςSAMREF στο λιμάνι Γιανμπού της Ερυθράς Θάλασσαςπου διαχειρίζονται η «Aramco» και η «Exxon». Για πλήγμα σε αυτές τις εγκαταστάσεις έκαναν λόγω και από το υπουργείο Άμυνας της Σ. Αραβίας αλλά και οι ελληνικές ντουντούκες της πολεμικής εμπλοκής πριν γίνει η δήλωση Δένδια. Επίσης να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα έχουν χτυπηθεί τα ραντάρ και οι επικοινωνίες του στρατού των ΗΠΑ που επίσης αποκαλούν «πανίσχυρο» σε αρκετές χώρες του κόλπου. Εχθές χτυπήθηκε και το... «αόρατο» F-35 που θα χρυσοπληρώσει ο ελληνικός λαός στις αμερικανικές πολεμικές βιομχανίες.
Επίσης από εχθέςΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚκαι άλλες παραφυάδες παριστάνουν τους «αντιπολεμικούς», λένε να γυρίζουν πίσω οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις ενώ ορισμένοι από αυτούς λένε ότι η κυβέρνηση συνεργάζεται με το αντιδραστικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας που «δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα». Και τονΙούλη του 2024 ψήφισαν την στρατιωτική συνεργασία με την Σαουδική Αραβία!Αυτοί είναι οι σκελετοί της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας!
Μάλιστα, αυτά που ψήφισαν περιλάμβανε ρύθμιση για την «ιδιοκτησία» των κομματιασμένων κορμιών - υπολειμμάτων ή σορών - του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που μπορεί να προκύψουν από κάποιο περιστατικό ή «ατύχημα»!