Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Οι παραιτήσεις δυο υπουργών της κυβέρνησης δεν αλλάζουν τις σχέσεις και τα παζάρια με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα
από Η Άλλη Άποψη
Παραιτήθηκαν ο υπουργός Επικρατείας,Σταύρος Παπασταύρουκαι ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ,Γιάννης Μπρατάκος.Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού υπέβαλαν πριν λίγο τις παραιτήσεις τους στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός, από πλευράς του, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους και τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία.Κυβερνητικές πηγές έλεγαν πως η παραίτησή τους ήλθε μετά από συμμετοχή τους σε κοινωνική εκδήλωση η οποία έστειλε το λάθος μήνυμα για την κυβέρνηση.Οι δύο παραιτηθέντες υπουργοί συναντήθηκαν την Κυριακή με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη,στο σπίτι του εφοπλιστή στο Παλαιό Ψυχικό. Την σχετική πληροφορία για την συνάντηση επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,Παύλος Μαρινάκης, χαρακτηρίζοντας την ως «φιλική συνάντηση».
Το ΚΚΕ
«Οι παραιτήσεις δύο υπουργών της κυβέρνησης – και μάλιστα από το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού – δεν αλλάζουν ούτε στο ελάχιστο την ουσία: Αφενός τις αδιαμφισβήτητες σχέσεις και τα παζάρια της κυβέρνησης και των αστικών κομμάτων με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, όσο κι αν όλα αυτά βαφτίζονται “κοινωνικές συναναστροφές”, αφετέρου το ανέκδοτο των ημερών, ότι δήθεν τα “οργανωμένα συμφέροντα” πολεμούν την κυβέρνηση της ΝΔ».