Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Πάνω από 800.000 τα καμένα στρέμματα και ακόμα η φωτιά καίει...
από Η Άλλη Άποψη
Πάνω από 800.000 στρέμματα έχουν μετατραπεί σε στάχτη μέχρι χθες το μεσημέρι στον Έβρο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Ταχείας Χαρτογράφησης Copernicus της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την οποία παρουσιάζει το meteo, με την πυρκαγιά όμως να μέναται για 11η μέρα.
Όπως αναφέρει η μονάδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, είναι η μεγαλύτερη δασική πυρκαγιά των τελευταίων πάρα πολλών ετών σε ευρωπαϊκό έδαφος. Και δυστυχώς αναμένεται να μεγαλώσει την περιβαλλοντική καταστροφή που έχει υποστεί η περιοχή καθώς η φωτιά ακόμα καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της.