Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ
από Η Άλλη Άποψη
Για τον ελληνικό λαό είναι παντελώς αδιάφορο το αν ο κ. Τσίπρας καταφέρει να σώσει το γάμο του με τον ακροδεξιό του εταίρο κ. Καμμένο. Το κρίσιμο ζήτημα είναι ότι αυτή η κυβέρνηση, με όποια σύνθεση ή συνοδοιπόρους, θα συνεχίσει την πολιτική που τσακίζει τα λαϊκά δικαιώματα και προωθεί τα επικίνδυνα αμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια, καρπός των οποίων υπήρξε και η Συμφωνία των Πρεσπών.
Οι εκλογές, όποτε γίνουν, είναι μια ευκαιρία για να καταδικάσει ο λαός τόσο τους σημερινούς, όσο και τους προηγούμενους κυβερνώντες, που θέλουν να ξεπλυθούν στη λαϊκή συνείδηση, μαζί με εκείνα τα κόμματα ή στελέχη, που προετοιμάζονται για το ρόλο του μπαλαντέρ είτε στον ένα είτε στον άλλον.
Η πραγματική διαφορά στη σημερινή μιζέρια μπορεί να γίνει μόνο με ισχυρό ΚΚΕ.