Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα
Στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησε η Φ. Μπακαδήμα προερχόμενη από το ΜΕΡΑ25
από Η Άλλη Άποψη
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησε η βουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα που είχε εκλεγεί στην Β' Πειραιά με το ΜεΡΑ25.
Έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα αναφέροντας «σας ενημερώνω ότι προσχωρώ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».
Την Τρίτη είχε Ενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καιη βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλουπου επίσης προέρχεται από το ΜεΡΑ25.