Αρωμα life style προσδίδουν τα αστικά επιτελεία και ΜΜΕ στην επικείμενη άφιξη της Κίμπερλι Γκιλφόιλ, νέας πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Αθήνα. Τις προηγούμενες μέρες μάθαμε τι τρώει, πού διασκεδάζει, αν γυμνάζεται, πώς ήταν τα παιδικά της χρόνια, όπως και ότι ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά τον ελληνικό πολιτισμό και τον τρόπο ζωής, μιας κα... Περισσότερα
Ο Χ. ΝΑΣΡΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ: «Κήρυξη πολέμου» οι επιθέσεις στις συσκευές επικοινωνίας της Χεζμπολλάχ
από Η Άλλη Άποψη
«Κήρυξη πολέμου» χαρακτήρισε τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Ισραήλ με τις εκρήξεις των βομβητών και άλλων συσκευών επικοινωνίας της Χεζμπολλάχ τις δύο τελευταίες μέρες στον Λίβανο οηγέτης της λιβανέζικης οργάνωσης Χεζμπολλάχ, Χασάν Νασράλα,σε σημερινές του δηλώσεις.
Χαρακτήρισε «σφαγές» τις επιθέσεις της Τρίτης και της Τετάρτης, λέγοντας ότι η οργάνωση βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα άνευ προηγουμένου πλήγμα. Οι επιθέσεις αυτές αποτελούν μια «δοκιμασία» για εμάς, τόνισε.
Ωστόσο τόνισε πως αυτό το «μεγάλο πλήγμα» των επιθέσεων σε συσκευές επικοινωνίας δεν θα οδηγήσει στην πτώση της Χεζμπολλάχ.
Το Ισραήλ παραβίασε «κόκκινες γραμμές» με τις επιθέσεις αυτές, τόνισε ο Νασράλα και πρόσθεσε πως «το μέτωπο του Λιβάνου με το Ισραήλ δεν θα σταματήσει μέχρι το τέλος της επιθετικότητας στη Γάζα». «Ελπίζουμε το Ισραήλ να εισβάλει στο νότιο Λίβανο γιατί αυτό θα δημιουργήσει μια ιστορική ευκαιρία για την Χεζμπολάχ», ανέφερε χαρακτηριστικά.