Η κυβέρνηση μιλάει για «δύσκολο χειμώνα» και ετοιμάζεται να εξαγγείλει μια ακόμα φουρνιά με μέτρα - κοροϊδία. Προκαλούν τον λαό όταν παρουσιάζουν τη «βαρυχειμωνιά» που φέρνει η πολιτική τους ως «φυσικό φαινόμενο» και κρύβουν τους πραγματικούς ενόχους, που είναι:Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος σε Ουκρανία και Μ. Ανατολή, όπου η κυβέρνηση πρωτ... Περισσότερα
Μάθε παιδί μου γράμματα…
από Η Άλλη Άποψη
Ο πίνακας που δημοσιεύουμε προέρχεται από το Ινστιτούτο Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και αφορά έρευνα –προτάσεις με τίτλο «Για την αξιοποίηση της ανώτατης εκπαίδευσης στην έξοδο από την κρίση»
Ανεξάρτητα από τις διαφωνίες που υπάρχουν σχετικά με τις αιτίες της κατάστασης ή και τις προτάσεις που κατατίθενται ο πίνακας απλά αποτυπώνει τη τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζουν στον εργασιακό τους βίο (όσοι φυσικά έχουν τέτοιο…) οι πτυχιούχοι στη χώρα μας…Τελικό πόσο ισ΄χυει το περίφημο "μάθε παιδί μου γράμματα;"