Του Αλέκου Χατζηκώστα *Ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε τραγουδήσει προφητικά: «Το σύστημα είναι ένοχο/Και οι συνθήκες της ζωής/Το σύστημα είναι ένοχο/Μα δεν το δίκασε κανείς»Στις μέρες όπου τα σκάνδαλα και η σχετική συζήτηση έχει ανέβει στα ύψη και δημιουργεί πολιτικές εξελίξεις, χρειάζεται να δούμε κάποια ζητήματα βαθύτερα.Η αιτία τους βρί... Περισσότερα
Με μεγάλη συμμετοχή και στον Προμηθέα!
από Η Άλλη Άποψη
Με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών συνεχίστηκε στον Προμηθέα της Βέροιας το 2ο Φεστιβάλ παραδοσιακών Χορών. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ξηρολιβάδου, Τριλόφου, Αγίας Βαρβάρας, Πατρίδας, Σιάτιστας, Βλάχων, καθώς και το τμήμα Λαογραφίας της ΚΕΠΑ και το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού οργανισμού Πάτρας, που έκλεψε και την παράσταση.
Την παρουσίαση έκανε η Ιουλία Σαμανίδου ενώ το καλωσόρισμα ο Θανάσης Σιακαβάρας.
την εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Ασλάνογλου, Βασίλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Σοφιανίδης, Βασίλης Λυκοστράτης, ο πρόεδρος ΚΕΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΒ Γιώργος Σοφιανίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πετρούλα Παπαδήνα, Θανάσης Σιακαβάρας, Αντώνης Καγκελίδης.