Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Δεν θα επιτρέψουμε για μικροοφειλές στο δήμο να γίνουν κατασχέσεις στην περιουσία τους
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
«Αποφασίσαμε ότι δεν θα επιτρέψουμε για μικροοφειλές στο δήμο, για ανθρώπους και νοικοκυριά που δεν μπορούν να πληρώσουν, να γίνουν κατασχέσεις στην περιουσία τους. Να κινδυνέψει το σπιτικό τους και να είναι αφορμή ο δήμος και οι οφειλές σε αυτόν. Αυτό δεν θα μας το συγχωρέσει κανένας ούτε σε εμάς, ούτε στις υπηρεσίες και οφείλουμε να μπούμε εμπόδιο στην επιδρομή που γίνεται μεθοδικά στο λαϊκό βιος. Οφείλουμε να το κάνουμε με το λαό και το κίνημά του συμπαραστάτη και αρωγό».
Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων, στην κεντρική συγκέντρωση του Δήμου Πάτρας, για την «Ημέρα Δράσης ενάντια στους πλειστηριασμούς», ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Πελετίδης. «Από το πρωί βρεθήκαμε σε Αποκεντρωμένη Διοίκηση, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες. Για να δηλώσουμε ότι δεν θα μείνουμε άπραγοι εάν θα μπει σε κίνδυνο το σπίτι, το βιος των λαϊκών οικογενειών».
Οι δικοί μας αιρετοί θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του;