Κυριακή, 12 Ιούλ, 2020

 • Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων:Δελτίο Τύπου σχετικά με την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης
 • «Πανδημίες και επιδημία στην Βέροια των αρχών του 2Οου αιώνα»: Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση
 • Ο Τ. Μπαρτζώκας για τις εξελίξεις με την Αγία Σοφιά
 • Καλοκαιρινό πρόγραμμα ΚΕΠΑ Βέροιας: Φιλόδοξο ναι, ρεαλιστικό;
 • Η εισήγηση του Δημάρχου Η.Π. Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για την Αγιά Σοφιά, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας (Παρασκευή 10/07/2020)
 • Μανώλης Μητσιάς .“50 χρόνια χρυσάφι”
Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων:Δελτίο Τύπου σχετικά με την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης1 «Πανδημίες και επιδημία στην Βέροια των αρχών του 2Οου αιώνα»: Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση2 Ο Τ. Μπαρτζώκας για τις εξελίξεις με την Αγία Σοφιά3 Καλοκαιρινό πρόγραμμα ΚΕΠΑ Βέροιας: Φιλόδοξο ναι, ρεαλιστικό;4 Η εισήγηση του Δημάρχου Η.Π. Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για την Αγιά Σοφιά, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας (Παρασκευή 10/07/2020)5 Μανώλης Μητσιάς .“50 χρόνια χρυσάφι”6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Όνειρο οι διακοπές για τους πολλούς!

Ερευνά του Πανεπιστημίου Μακεδονίας δείχνει ότι φέτος το καλοκαίρι το 53% των συμπατριωτών μας θα μείνει στην πόλη. Αιτία δεν είναι ο φόβος για τον κορονοϊό, αλλά η οικονομική δυσπραγία. Τα σχόλια δικά σας. Περισσότερα

Ο Αντώνης Μαρκούλης στη Βεργίνα και στα Παλατίτσια

από Η Άλλη Άποψη
Ο Αντώνης Μαρκούλης στη Βεργίνα και στα Παλατίτσια

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Βέροιας, Αντώνης Μαρκούλης, συνέχισε το βράδυ της Τετάρτης, μαζί με συνεργάτες του, τις επαφές του με συνδημότες του στη Βεργίνα και τα Παλατίτσια. Με «οδηγό» την εμπέδωση των τοπικών προβλημάτων στην περιοχή, προχώρησε σε ουσιαστικό διάλογο με τους πολίτες και τους ζήτησε την απαρίθμησή τους ώστε να συμπεριληφθούν στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Δημότη». Η διαπίστωση δεν πέρασε απαρατήρητη μάλιστα και διατυπώνεται αδιαλείπτως  από δημότες στη διάρκεια των επαφών.

Τα προβλήματα που αναφέρθηκαν από τους συνδημότες μας της Βεργίνας ήταν : το ανεπαρκές και επικίνδυνο οδικό δίκτυο στο σύνολο της περιοχής, το μέγιστο πρόβλημα της αποχέτευσης, η ανυπαρξία ή η κακή κατάσταση των παιδικών χαρών, όπως και το ζήτημα των Αρχαιολογικών χώρων.  Για τους τελευταίους διατυπώθηκε το παράπονο της μη προτίμησης εργατικών χεριών από κατοίκους της περιοχής-και ενώ η ανεργία μαστίζει τον τόπο-αλλά και η αντιστρόφως ανάλογη προς την σπουδαιότητα και την παγκόσμια εμβέλεια της Βεργίνας συμπεριφορά της Πολιτείας και του Δήμου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος  Αντώνης Μαρκούλης, κατενόησε το πρόβλημα και δήλωσε πως αν και στην κεντρική διοίκηση ανήκει η ευθύνη των επιλογών και των προσλήψεων, πρόσθεσε όμως ότι η δική του δημοτική αρχή, θα πιέσει προς την κατεύθυνση της επίλυσης όλων των σχετικών ζητημάτων. Και ζήτησε την υπερψήφιση του συνδυασμού του, προσθέτοντας το ουσιαστικό ενδιαφέρον από την πλευρά του, χωρίς να συνιστά τον κενό λόγο και την υποσχεσιολογία των συνυποψηφίων του.

Ομοίως και στα Παλατίτσια, που με θέρμη, επίσης, υποδέχθηκαν τον κ. Μαρκούλη και τους συνεργάτες του οι δημότες, αναφέρθηκαν  χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν την κοινότητα και τον αγροτικό πληθυσμό. Αυτά καταγράφηκαν και είναι: η άρδευση και η επέκταση του δικτύου, οι αγροτικοί δρόμοι και το πάγιο αίτημα της επέκτασής του στα χωράφια, οι γεωτρήσεις και το νέο καθεστώς αδειοδοτήσεων που απαιτείται και αποτελεί μεγάλο πρόσκομμα αλλά και το ανεπίλυτο και μεγάλο ζήτημα του σκουπιδότοπου. Ο κ. Μαρκούλης, άκουσε με ενδιαφέρον και προσοχή του δημότες των Παλατιτσίων και επανέλαβε ότι σκοπός των συνεργατών και του ιδίου είναι να αφουγκράζεται ό,τι απασχολεί τους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων ώστε να έχει μια συνολική εικόνα των προβλημάτων, για να καταγραφεί στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού. Επίσης, ζήτησε την στήριξη του συνδυασμού λέγοντας χαρακτηριστικά «στείλτε τους άλλους στα σπίτια τους»!

Έχει διαβαστεί 334 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 30 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Κυριακή, 12 Ιουλίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 17 ως 33 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 13 Ιουλίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 14 ως 29 °C
Άνεμος Β 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 127 επισκέπτες και 0 μέλη.