Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

από Η Άλλη Άποψη
Η  ΔΙΚΑΙΩΣΗ  ΤΩΝ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΤΟΥ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΝΑΟΥΣΑΣ

Φαίνεται  πως  όταν πρόκειται να δοθούν χρήματα σε  εργαζόμενους και μάλιστα δεδουλευμένα δεν υπάρχουν ¨λεφτόδενδρα¨.

Αυτά βρίσκονται μόνο όταν χρειάζεται να ¨ταιστούν¨ τα ΜΜΕ η όταν πρόκειται να γίνουν απ’ ευθείας αναθέσεις.

Μετά την δικαίωση των 145 εργαζομένων και συνταξιούχων του νοσοκομείου Νάουσας στην αγωγή που έκαναν το 2009, διεκδικώντας χρηματική αποζημίωση για υπερωριακή απασχόληση, ο  Διοικητής  του νοσοκομείου Ημαθίας κ.Πλιόγκας  προσπάθησε να μεταπείσει με εκφοβισμό τους δικαιούχους ζητώντας τους να πάρουν πίσω τις απαιτήσεις τους.

Παράλληλα προέβη σε αποκοπή της κατάσχεσης των τραπεζικών τους λογαριασμών χωρίς να έχει το δικαίωμα να περιλαμβάνονται και οι λογαριασμοί μισθοδοσίας γιατί αυτό δεν επιτρέπεται όχι μόνο νομικά αλλά και ηθικά.

Στο μέσο βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΔΣ υπαλλήλων της νοσοκομειακής μονάδας κ. Λογγινίδης ο οποίος ως όφειλε λειτούργησε σαν διαμεσολαβητής μεταξύ των δικαιούχων και των δικηγόρων προασπίζοντας τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Παράλληλα η διοίκηση εξαπέλυσε ένα απαράδεκτο ‘μπούλιγκ’ εναντίον του και τον καθιστά υπεύθυνο εάν δεν μπορεί να γίνει η μισθοδοσία του προσωπικού. Αυτή είναι η αντίληψη της ΝΔ, που ο συγκεκριμένος Διοικητής είναι στέλεχος της, απέναντι στους εργαζόμενους που απαιτούν τα όσα η Δικαιοσύνη τους έχει δικαιώσει?

Οι μέθοδοι αυτοί ενάντια στους εργαζόμενους και στον νόμιμο εκπρόσωπό τους καθώς και κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης εργαζομένων, γιατρών και υπόλοιπου προσωπικού θα μας βρει απέναντι , υποστηρίζοντας κάθε νόμιμο δικαίωμα όλων των εργαζομένων.

Ιδιαίτερα αυτή την στιγμή που δίνεται ένας άνισος αγώνας στα νοσοκομεία της Χώρας, η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση και βιώνει με τον χειρότερο τρόπο τα αδιέξοδα της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

 

                                                                                             Τμήμα Υγείας

                                                                                Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ


Έχει διαβαστεί 598 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 543 επισκέπτες και 0 μέλη.