H επιχείρηση εφησυχασμού που ενεργοποίησαν ξανά από χτες τα αστικά επιτελεία για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Οι αντιφατικές δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ που συνεχίζονται, οι αγεφύρωτες αντιθέσεις και κυρίως οι ίδιες οι εξελίξεις προσθέτουν νέους κρίκους στην αλυσίδα των ανταγωνισμών και βάζ... Περισσότερα
Εκδήλωση για το Ευρωκοινοβούλιο στη Βέροια
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Με μικρή συμμετοχή κόσμου (κυρίως «επωνύμων») πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Τοπικής Διοίκησης του 4ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Χαλκιδικής (EUROPE DIRECT HALKIDIKI), το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας, εκδήλωση με θέμα : «Ευρωδιάλογος: Δημόσια Συζήτηση με τους πολίτες με θέμα το Ευρωκοινοβούλιο»
Την εκδήλωση προλόγισε ο δήμαρχος Βέροιας Κ. Βοργιαζίδης , καθώς και η εκπρόσωπος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Χαλκιδικής, ενώ στη συν΄χεια ακούστηκαν μαγνητοσκοπημένα μηνύματα από τους:
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ, Επικεφαλής εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ, Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου .
Στη συνέχεια σύντομες παρεμβάσεις έκαναν η ΑΝΝΑ-ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Βουλευτής Β' Αθηνών και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ΝΔ, ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, Εκπρόσωπος τύπου Κινήματος Αλλαγής και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΔΑΣ, π. Υπουργός Οικονομικών, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση συντόνισε ο Κώστας Τσιλογιάννης πρόεδρος του Δ.Σ του 4ου Περιφερειακού Τμήματος.
Στη συνέχεια ακολούθησαν παρεμβάσεις από το κοινό (μεταξύ αυτών και από την βουλευτή Φ. Καρασαρλίδου) καθώς και ερωτήσεις προς τους ομιλητές.