Τρίτη, 20 Αύγ, 2019

  • Μόνο 4!!!
  • Παρόντες!
  • Τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας
  • ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΛΑΧΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ ΣΕΛΙ (14/8/2019)
  • Σχόλιο για τις τροπολογίες της κυβέρνησης και την κατάργηση του «βάσιμου λόγου απόλυσης»
  • ΟΣΕΑΔΕ:Παράταση συμβάσεων και μονιμοποίηση εργαζομένων στις δασικές υπηρεσίες
Μόνο 4!!!1 Παρόντες!2 Τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας3 ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΛΑΧΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ ΣΕΛΙ (14/8/2019) 4 Σχόλιο για τις τροπολογίες της κυβέρνησης και την κατάργηση του «βάσιμου λόγου απόλυσης»5 ΟΣΕΑΔΕ:Παράταση συμβάσεων και μονιμοποίηση εργαζομένων στις δασικές υπηρεσίες6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ενημερωτική συνάντηση για το Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων (24-29 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη)

print
email
από Η Άλλη Άποψη

Ενημερωτική συνάντηση με αφορμή το Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων (24-29 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της τετάρτης 11/5 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, παρουσία επιχειρηματιών της περιοχής, της διοργανώτριας εταιρείας καθώς και της Δημοτικής Αρχής. Ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης στον χαιρετισμό του σημείωσε: "Για τον δήμο είναι θέμα τουριστικής ανάπτυξης και για τις επιχειρήσεις ζήτημα εξωστρέφειας. Να δούμε πώς μπορεί αυτή η συνύπαρξη, δήμου - επιχειρήσεων, πώς μπορεί να αποδώσει".

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης από την πλευρά του υπογράμμισε: "Στο πλαίσιο της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων 24-27/9, σας καλέσαμε πώς μπορούμε να προβάλουμε με την Βέροια και τις επιχειρήσεις της, Είναι μια μοναδική ευκαιρία για την Βέροια ως γαστρονομικού προορισμού»,  ενώ αναφέρθηκε και στην ίδια τη διοργάνωση και τη σπουδαιότητα της.

Η εκπρόσωπος της διοργανώτριας εταιρείας Δέσποινα Αμανατίδου αναφέρθηκε σε βασικά χαρακτηριστικά της διοργάνωσης που είναι: Το συνέδριο γίνεται κάθε δυο χρόνια, από το 1928 και συγκεντρώνει 1500-2000 Σεφ από όλο τον κόσμο. Μέχρι τώρα 35 πόλεις το έχουν φιλοξενήσει , ενώ για πρώτη φορά γίνεται σε χώρα της Μεσογείου. Επίσης σημείωσε: «Τιμά την πόλη και τους πολίτες η συμμετοχή της Βέροιας. Είναι μια διοργάνωση που τραβάει το ενδιαφέρον της παγκόσμια κοινότητας και ανεβάζει το κύρος της χώρας. Εκτός από την γαστρονομία και τον τουρισμό, έχουμε την ευκαιρία να προβάλλουμε τα τοπικά προϊόντα. Μπορεί να φέρει τουριστική ανάπτυξη σε μια περιοχή με την διοργάνωση εκδρομών. Αυτός είναι και ο στόχος της Βέροιας να φέρει τους Σεφ στην πόλη να την γνωρίσουν. Είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε την τοπική μας γαστρονομία. Επίσης, η μέση δαπάνη του συνέδρου ενός τέτοιου συνεδρίου είναι επτά φορές πάνω από την αντίστοιχη δαπάνη που κάνει ο τουρίστας. Δαπανά ο μέσος σύνεδρος 120 ευρώ εκτός των χρημάτων που ξοδεύει για την παρακολούθηση του συνεδρίου".

Στη συνέχεια και αφού μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό στους ενδιαφερόμενους έγινε συζήτηση για ο πρακτικό μέρος της συμμετοχής τους, αλλά και σκέψεις για τη συνεργασία της Βέροιας στην όλη διαδικασία.

Έχει διαβαστεί 161 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως καθαρός
Κυρίως καθαρός
Θερμοκρασία 20 °C
Άνεμος ΒΒΔ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 20 Αυγούστου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 18 ως 33 °C
Άνεμος Α 2 μποφόρ

Τετάρτη, 21 Αυγούστου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 21 ως 33 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 136 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά