Του Αλέκου Χατζηκωστα * Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και παίρνει διαστάσεις. Η κρίση ψυχικής υγείας στα παιδιά παγκοσμίως επιδεινώνεται και έφθασε σε κρίσιμο σημείο, από την «ανεξέλεγκτη εξάπλωση» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης , σύμφωνα για παράδειγμα με έκθεση της οργάνωσης για τα δικαιώματα των παιδιών «KidsRig... Περισσότερα
Ευρωπαίοι δικαστές επισκέφτηκαν την Τεταρτη 11/9/2019 τη Σχολή Αριστοτέλους
από Η Άλλη Άποψη
Ευρωπαίοι δικαστές επισκέφτηκαν την Τεταρτη 11/9/2019 τη Σχολή Αριστοτέλους στο πλαίσιο των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της Εθνικής Σχολής Δικαστών.
Ξεναγήθηκαν στους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής μας (Μακεδονικοι τάφοι,Αρχαίο θέατρο Μιεζας)Και κατέληξαν στη Σχολή Αριστοτέλους όπου υποδέχτηκε και χαιρέτησε την αντιπροσωπια ο Δήμαρχος Νικολας Καρανικολας παρουσια του Αντιδημάρχου κ.Παύλου Αδαμιδη,του προέδρου Δ.Ε.Υ.Α.Ν κ.Γιωργου Τασιωνα και του προέδρου Δ/Κ Ναουσας κ.Κωστα Χατζηστυλλη.
Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού δώρισε στην αντιπροσωπεία αναμνηστικά του Δήμου Ναουσας,με την υπόσχεση της ισχυροποίησης της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων με κοινό σκοπό τη διοργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Σχολης...!!!