Πέμπτη, 19 Σεπ, 2019

  • Κοινός Τόπος: Αναμένουμε πνεύμα σεβασμού, δικαιοσύνης και σύμπνοιας κύριε δήμαρχε
  • Ο Τάσος Μπαρτζώκας εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων στη Βέροια
  • Υπογραφές Συμβάσεων έργων από την ΑΝΗΜΑ
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ :Καμιά ανοχή στην ανάπτυξή τους.Οργάνωση κι αγώνας για την ανατροπή τους
  • Ολιγόωρη διακοπή νερού λόγω βλαβών στην Δημοτική Κοινότητας Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας
  •  Κάλεσμα για συμμετοχή στον «ΣΥΡΙΖΑ  Προοδευτική Συμμαχία»
Κοινός Τόπος: Αναμένουμε πνεύμα σεβασμού, δικαιοσύνης και σύμπνοιας κύριε δήμαρχε1 Ο Τάσος Μπαρτζώκας εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων στη Βέροια2 Υπογραφές Συμβάσεων έργων από την ΑΝΗΜΑ3 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ :Καμιά ανοχή στην ανάπτυξή τους.Οργάνωση κι αγώνας για την ανατροπή τους4 Ολιγόωρη διακοπή νερού λόγω βλαβών στην Δημοτική Κοινότητας Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας5  Κάλεσμα για συμμετοχή στον «ΣΥΡΙΖΑ  Προοδευτική Συμμαχία»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Για τη συνεργασία Κ. Βοργιαζίδη και Γ. Μπατσαρά

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Για τη συνεργασία Κ. Βοργιαζίδη και Γ. Μπατσαρά

Μια από τις συνεργασίες που συζητήθηκαν – μετεκλογικά- για να «κυβερνηθεί» ο Δήμος Βέροιας, είναι αυτή μεταξύ του Κ. Βοργιαζίδη και της Γ. Μπατσαρά. Για το όλο ζήτημα ρωτήθηκε στην εκπομπή “ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ”, που παρουσιάζουν οι Αλέκος Χατζηκώστας και Παύλος Τουτουντζίδης (στο ΡΑΔΙΟ – ΑΙΧΜΗ) η Συρμούλα Τζήμα, Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Βέροιας. Ανάμεσα στ’ άλλα σημείωσε: Οι πρώτες εντυπώσεις από τον κόσμο είναι θετικές γι’ αυτή την συνεργασία και εμείς θέλουμε την ψήφο των πολιτών και να ασκήσουμε διοίκηση. Η ίδια στην αναφορά της για τον Κώστα Βοργιαζίδη, σημείωσε πως «αυτός είναι που θα θέσει τις κατευθευντήριες γραμμές για το πώς θα διοικηθεί ο Δημος. Εμείς επιθυμούμε να ελέγχουμε την πορεία του έργου της Δημοτικής Αρχής, αλλά και θέλουμε κάποιο σχέδιο το οποίο θα υλοποιήσουμε. Ο κ. Βοργιαζίδης συμμάζεψε τα οικονομικά του Δήμου, όμως περιμένουμε να υλοποιηθούν οι δικές του και οι δικές μας προτάσεις».
Επίσης είπε ότι η παρουσία της παράταξης της (χωρίς να έχει υπογράψει τα προβλεπόμενα από την τροπολογία του νόμου για τις συμπράξεις) υπογράμμισε ότι η παράταξη της θα συνεχίζει να έχει αυτόνομη δράση μέσα στο Δ.Σ και θα πιέζει παράλληλα τη δημοτική αρχή να πράττει με βάση αυτό που συμφέρει στην πόλη.
Επίσης είχε να πει θερμά λόγια και για την επικεφαλής της παράταξης “ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΩΤεύουσα πόλη” Γεωργία Μπατσαρά. «Η Γεωργία είναι μία δυνατή προσωπικότητα, η οποία και μας ενέπνευσε να κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα. Μία γυναίκα που έχει μάθει να αγωνίζεται. Μία γυναίκα χορτάτη από θέσεις και αρμοδιότητες. Ήταν συνειδητή η απόφαση της να είναι πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, το οποίο συνδέεται με τον χώρο της Παιδείας, τον οποίο και έχοντας υπηρετήσει είναι μία πρόκληση αυτό. Είναι επίσης σημαντικό ότι μου έδωσε ως Δημοτική Σύμβουλος να γίνω Αντιδήμαρχος Παιδείας να προβάλω τις ιδέες μου».
Τέλος μιλώντας για τον προκάτοχο της, Γιώργο Σοφιανίδη, αναφέρθηκε με θετικά λόγια για αυτόν, λέγοντας πως υπήρξε μια εξαιρετική παράδοση - παραλαβή και πως θα προσπαθήσει να κρατήσει με τη σειρά της ψηλά τον πήχη.
Φυσικά απέρριψε τα όσα λένε οι «κακές γλώσσες» σχετικά με το μοίρασμα της εξουσίας για την κατάληψη οφίτσιων», αλλά και έβαλε σε πρώτο πλάνο τη συμφωνία πάνω σε βασικά ζητήματα της πορείας του Δήμου. Από την πλευρά μας θα τονίσουμε απλά ότι αποδεικνύεται έμπρακτα αυτό που λέγαμε προεκλογικά. Ότι η πλειοψηφία των δημοτικών παρατάξεων δεν είχε μεταξύ τους ουσιαστικές διαφορές και ότι θα κινούνταν στο πλαίσιο που ορίζουν οι κατευθύνσεις ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ για τον ρόλο της αυτοδιοίκησης ως το «μακρύ χέρι” της κεντρικά ακολουθούμενης πολιτικής…

Έχει διαβαστεί 52 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως συννεφιά με καταιγίδες
Κυρίως συννεφιά με καταιγίδες
Θερμοκρασία 20 °C
Άνεμος ΒΔ 2-3 μποφόρ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 13 ως 27 °C
Άνεμος ΒΑ 2-3 μποφόρ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 8 ως 19 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 179 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά