Δευτέρα, 06 Ιούλ, 2020

• Στεφανωμένη Επιτυχία Μιας Εκδρομής Στο Βέρμιο δίχως ανεμογεννήτριες Κυριακή 5/7/2020 , Βάθρες Μεταμόρφωσης, Νάουσα
  • Τουρκική…κατάληψη της Μπαρμπούτας!
  • Ας μην προκαλούν άλλο από το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Νάουσας!
  • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ
  • Να ζήσουν ευτυχισμένοι!
  • ΕΟΔΥ: Εννέα νέα κρούσματατου κορονοϊου
Στεφανωμένη Επιτυχία Μιας Εκδρομής Στο Βέρμιο δίχως ανεμογεννήτριες Κυριακή 5/7/2020 , Βάθρες Μεταμόρφωσης, Νάουσα1 Τουρκική…κατάληψη της Μπαρμπούτας!2 Ας μην προκαλούν άλλο από το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Νάουσας!3 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ4 Να ζήσουν ευτυχισμένοι!5 ΕΟΔΥ: Εννέα νέα κρούσματατου κορονοϊου6

Μήνυμα Κώστα Καλαϊτζίδη με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη

Θα ήθελα από καρδιάς, να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατέβαλαν την προσπάθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της υποχρεωτικής τους εκπαίδευσης, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις, όπως και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, που βρισκόταν  πάντοτε στο πλευρό τους, άξιοι καθοδηγητές και συμπαραστάτες.

Σήμερα, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, κάποιοι βλέπουν το στόχο που είχαν θέσει να επιτυγχάνεται και κάποιοι ίσως να νοιώθουν απογοήτευση. Όλοι, θα πρέπει να γνωρίζουν, πως οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες στην πορεία τους θα είναι πολλές και θα πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να τις εκμεταλλευτούν και να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

Τα Πιο Δημοφιλή