Ως «μεγαλύτερη προστασία για τους οφειλέτες» διαφημίζει η κυβέρνηση το νέο πλαίσιο για τους servicers. Βάζει προθεσμίες στις απαντήσεις, όρια στις προκαταβολές, πρόστιμα και υποχρεωτική πρόταση ρύθμισης πριν από τον πλειστηριασμό. Μόνο που ο πλειστηριασμός μένει εκεί, στο τέλος της διαδρομής, ως ο ισχυρότερος εκβιασμός στον οφειλέτη πο... Περισσότερα
Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας στην οινοποιία Μπουτάρη «Ο Βάκχος»
από Η Άλλη Άποψη
Τη συνέχιση των στάσεων εργασίας αποφάσισε ομόφωνα η διοίκηση του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Εργοστασίου και Αμπελώνων Στενημάχου - Οινοποιίας Μπουτάρη «Ο Βάκχος» στη Νάουσα.
Το Σωματείο αποφάσισε να πραγματοποιήσει τρίωρη στάση εργασίας από τις 8.30 π.μ. ως τις 11.30 π.μ. για την Τρίτη 4 Οκτώβρη, την Τετάρτη 5 Οκτώβρη και την Πέμπτη 6 Οκτώβρη.
Οι εργαζόμενοι απαιτούν την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους για τους μήνες Μάρτη, Απρίλη, Μάη, Ιούνη, Ιούλη, Αύγουστο και Σεπτέμβρη.