Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

ΤΕΕ: Εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες στην Βέροια

από Η Άλλη Άποψη
ΤΕΕ: Εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες στην Βέροια

Το ΤΕΕ/ΤΚΜ συνεχίζοντας  την ενημερωτική δραστηριότητά του στην δεύτερη φάση αναρτήσεων δασικών χαρτών, διοργανώνει σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή του Επιτροπή στην Ημαθία, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε.-Παράρτημα ΚΜ, τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας και την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας,  ενημερωτική εκδήλωση–σεμινάριο σχετικά με την Ανάρτηση Δασικών Χαρτών στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας  με θέμα: «Αναρτήσεις Δασικών Χαρτών στην Ημαθία».

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των επιστημόνων που ασχολούνται με το θέμα, μηχανικών, νομικών, δασολόγων και των Δημοσίων Υπηρεσιών για  θέματα της αρμοδιότητάς τους αλλά και των πολιτών για τα  θέματα που τους αφορούν  και η απάντηση τυχόν αποριών, δεδομένης της σημασίας των χαρτών στον χωροταξικό σχεδιασμό, την προάσπιση του φυσικού περιβάλλοντος, το ιδιωτικό ενδιαφέρον.

Η εκδήλωση στην Βέροια θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου  2017, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βέροιας  από τις 10:30 έως τις 14:00. Απευθύνεται στα μέλη των τριών φορέων αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν θέματα ενημερωτικά σχετικά με την σύνδεση της κτηματογράφησης με τους δασικούς χάρτες, διευκρινιστικά για τις αναρτήσεις, καθώς και νομικά θέματα για το καθεστώς που διέπει τις ενστάσεις κ.λ.π. Ομιλητές είναι οι: Σ. Διαμαντόπουλος (Δασολόγος-εκπρόσωπος ΓΕΩΤ.Ε.Ε.Παράρτημα ΚΜ), Ι. Κακανής (Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός), Ι. Χορομίδης (Δικηγόρος LL.M). Την συζήτηση θα συντονίζει ο γγ του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Γ. Τσακούμης. Με την εκδήλωση αυτή κλείνει ο κύκλος των ενημερωτικών εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΚΜ που πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους νομούς της ΚΜ.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

Έχει διαβαστεί 507 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 708 επισκέπτες και 0 μέλη.