Παραλήρημα από όλο τον «προοδευτικό» κόσμο για τον Πάπα Φραγκίσκο που πέθανε. Ο «Πάπας των φτωχών» - όπως ονομάστηκε - αφήνει τα εγκόσμια με ύμνους για τις θέσεις του υπέρ των μεταναστών και προσφύγων, ενάντια στην «κοινωνική ανισότητα» και για την «υπεράσπιση της ειρήνης». Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο συγκεκριμένος ήταν επιλογή της Ρω... Περισσότερα
Διεργασίες στο έδαφος του ονοματολογικού
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
«Ήρθε η ώρα»για άλλες κυβερνητικές συμμαχίες υπέδειξε... στον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Εξωτερικών,Ν. Κοτζιάς, την ώρα που το ονοματολογικό φαίνεται να πυροδοτεί διεργασίες στο αστικό πολιτικό σύστημα.
Μιλώντας απόψε στο Ηράκλειο ως επικεφαλής της κίνησης «Πράττω», υπερασπίστηκε το «έργο» του στο υπουργείο Εξωτερικών, ενώ εκτίμησε πως«η κυβέρνηση πρέπει να πάει με άλλες δυνατότητες και (τις) έχει»για μια άλλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία χωρίς τους ΑΝΕΛ. Μάλιστα, υποστήριξε ότι«μια άλλη κυβέρνηση ακόμα κι από αυτή τη Βουλή μπορεί να προκύψει».ΟΤ. Κουίκ, ηΕλ. Κουντουρά, οΘ. Παπαχριστόπουλος και οΚ. Ζουράρις φέρονται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διατεθειμένοι να στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και την κυβέρνηση.
Επίσης, κατηγόρησε τον Π. Καμμένο ότι με όσα λέει στο εξωτερικό«αποσταθεροποιεί τη χώρα»και«υπονομεύει»την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης.
Διαφοροποιούνται στελέχη των ΑΝΕΛ
Ο Τ. Κουίκ απάντησε στα όσα είπε την Κυριακή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛΠ. Καμμένοςπερί «μακεδονοκλαστών», χρησιμοποιώντας τη φράση του πρωθυπουργού ότι«καλό είναι να δουλεύουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο».