Κυριακή, 05 Δεκ, 2021

  • Δικηγορικός Σύλογος Βέροιας. Επανεκλέχτηκε ο Φώτης Καραβασίλης
  • Επίσκεψη του Νίκου Παππά στην Ημαθία
  • Διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για την Παιδεία
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 5/12
  • Οικογενειακά ο Φώτης
  • Ουρά…
Δικηγορικός Σύλογος Βέροιας. Επανεκλέχτηκε ο Φώτης Καραβασίλης1 Επίσκεψη του Νίκου Παππά στην Ημαθία2 Διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για την Παιδεία3 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 5/124 Οικογενειακά ο Φώτης5 Ουρά…6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ: Ψηφίζουν για την εκλογή προέδρου

Εκλογές για την ανάδειξη προέδρου διεξάγει από το πρωί της Κυριακής το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, το οποίο φιλοδοξεί μέσα κι από αυτήν τη διαδικασία να αναβαθμίσει τον ρόλο του στο αστικό πολιτικό σύστημα και στην κυβερνητική εναλλαγή, είτε με τα συνθήματα της «αυτονομίας» είτε με αυτά της συνεργασίας, που λανσάρουν κατά περίπτωση οι έξι υποψήφιοι γ... Περισσότερα

Αντίθετο το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας στον τρόπο συγκρότησης του Δ.Σ του Νοσοκομείου Βέροιας-Νάουσας

από Η Άλλη Άποψη
Αντίθετο το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας στον τρόπο συγκρότησης του Δ.Σ του Νοσοκομείου Βέροιας-Νάουσας

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για τον τρόπο συγκρότησης του Δ.Σ του Νοσοκομείου Βέροιας-Νάουσας εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας στη τελευταία του συνεδρίαση. Φυσικά για μας το ζήτημα δεν είναι μόνο το από πού είναι τα μέλη του Δ.Σ αλλά κυρίως ο τρόπος που συγκροτούνται γενικά τα Δ.Σ των νοσοκομείων και φυσικά η πολιτική που καλούνται αυτά να εφαρμόσουν, ως απόρροια των γενικότερων αντιλαϊκών κυβερνητικών επιλογών. Ολόκληρη η απόφαση του Δ.Σ έχει ως εξής:

«ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

  Το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας στη Συνεδρίαση της Δευτέρας 31 Μαρτίου 2014 ενέκρινε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα διαμαρτυρίας για τον ορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Βέροιας-Νάουσας. 

 Καταγγέλλουμε την Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Υγείας για τον ορισμό των μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Αριθ. Απόφασης ΔΥ1δ/Γ.Π. Οικ. 107845/13, ΦΕΚ αρ. 153/26-3-2014) στο οποίο δεν έχει οριστεί κανείς τακτικός εκπρόσωπος από τη Νάουσα. 

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας, επειδή το Υπουργείο Υγείας  αγνόησε παντελώς την υπ. Αριθ. 66/25-2-2013 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία προτείναμε να οριστεί ως μέλος στο Δ.Σ. Νοσοκομείου δημοτικός σύμβουλος της Νάουσας, την οποία έγκαιρα γνωστοποιήσαμε στην ηγεσία του Υπουργείου και στην 3η ΥΠΕ (Έγγραφα: Αρ.πρωτ. 5440/26-2-2013, Αρ.πρωτ. 6207/1-3-2013, Αρ.πρωτ. 21698/8-7-2013) 

Θεωρούμε ως σκόπιμο τον αποκλεισμό της Νάουσας από την εκπροσώπηση στο νέο Δ.Σ., γεγονός που δικαιολογεί την αγανάκτηση για την μεθοδευμένη αποδυνάμωση και την υποβάθμιση του ιστορικού Νοσοκομείου της Νάουσας.  Απαιτούμε τώρα, από τους βουλευτές του Νομού να πάρουν δημόσια θέση υπέρ της παραμονής του Νοσοκομείου Νάουσας και της αδιατάρακτης λειτουργίας του με τις έξι (6) βασικές κλινικές και να παρέμβουν άμεσα ώστε να αποκατασταθεί η αδικία και να οριστεί τακτικός εκπρόσωπος από τη Νάουσα στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ημαθίας. 

Στηρίζουμε τον αγώνα του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Νάουσας και εκφράζουμε αμέριστη συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα και τις κινητοποιήσεις που πρέπει να οργανωθούν άμεσα από την Διαπαραταξιακή Επιτροπή Αγώνα και τη συμμετοχή του Δήμου.  

Διεκδικούμε Δημόσια Δωρεάν Υγεία.

Το παρόν ψήφισμα να αποσταλεί στον Υπουργό Υγείας, στους βουλευτές του Νομού, στην 3η ΥΠΕ, στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Ημαθίας, στο Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Νάουσας και να κοινοποιηθεί στον Τύπο. 

 Το Δημοτικό Συμβούλιου Νάουσας»

Έχει διαβαστεί 315 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 8 °C
Άνεμος ΝΑ 1-2 μποφόρ

Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου

Καταιγίδες
Καταιγίδες
Θερμοκρασία 7 ως 14 °C
Άνεμος Β 0-3 μποφόρ

Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου

Καταιγίδες
Καταιγίδες
Θερμοκρασία 8 ως 13 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 467 επισκέπτες και 0 μέλη.