Κυριακή, 19 Απρ, 2026

  • Μεγάλη άνοδος της ΔΑΣ στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ
  • Εργατικό Κέντρο Ημαθίας: Διήμερο εκδηλώσεων για τα 80 χρόνια από τη δολοφονία του Γιώργου Βουτυρά
  • Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια
  • Το ΚΚΕ αποχαιρετά με σεβασμό και περηφάνια τον σύντροφο Χρήστο Τσιντζιλώνη
  • Το Ιράν μιλά για «στρατηγική ήττα» των ΗΠΑ, οι στρατιωτικές προετοιμασίες εντείνονται και το κράτος τρομοκράτης Ισράηλ διαλύει τον Λίβανο
  • Ευρωκοινοβούλιο για Κούβα: Με «δύο μέτρα και δύο σταθμά» αβαντάρει τα σχέδια επέμβασης κατά της Κούβας
Μεγάλη άνοδος της ΔΑΣ στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ1 Εργατικό Κέντρο Ημαθίας: Διήμερο εκδηλώσεων για τα 80 χρόνια από τη δολοφονία του Γιώργου Βουτυρά2 Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια3 Το ΚΚΕ αποχαιρετά με σεβασμό και περηφάνια τον σύντροφο Χρήστο Τσιντζιλώνη4 Το Ιράν μιλά για «στρατηγική ήττα» των ΗΠΑ, οι στρατιωτικές προετοιμασίες εντείνονται και το κράτος τρομοκράτης Ισράηλ διαλύει τον Λίβανο5 Ευρωκοινοβούλιο για Κούβα: Με «δύο μέτρα και δύο σταθμά» αβαντάρει τα σχέδια επέμβασης κατά της Κούβας 6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Και πάλι για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα

Ψηφίζεις ή απέχεις;;;;; Μην τσιμπάς το .....δόλωμα!!!!!!!

από Η Άλλη Άποψη
Ψηφίζεις ή απέχεις;;;;; Μην τσιμπάς το .....δόλωμα!!!!!!!

 

Στις τελευταίες περιοδείες που κάνουμε, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας για τις τοπικές και τις Ευρωεκλογές, με την «Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας», διαπιστώσαμε πάρα πολλοί νέοι δεν θέλουν να πάνε να ψηφίσουν με το επιχείρημα ότι, <<θα απέχω αφού όλοι τα ίδια σκ…….είναι>>!!!!!!

Ας δώσουμε μερικές απαντήσεις:

Το σύστημα θέλει να έχει νέους ανθρώπους του χεριού του, να στηρίζουν τα κόμματα και τις κυβερνήσεις του. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε θέλει τους νέους και τις νέες στην απ’ έξω, στην απάθεια και στην αποχή από τους αγώνες και από τις εκλογές, να μην τους γίνονται εμπόδιο.

  Σήμερα μπορούμε να βάλουμε εμπόδια στις πολιτικές επιλογές της ΕΕ και του συστήματος.

  Σ’ αυτούς που έχουν λυμένα τα προβλήματα, που δεν τραβάνε ζόρι, στα πλουσιόπαιδα, ταιριάζει η αποχή και η απάθεια. Η ΕΕ και τα κόμματα που την υπερασπίζονται ασχολούνται με τη ζωή και το μέλλον μας και το κάνουν ΜΑΥΡΟ.

  Τους μαυρίζουμε λοιπόν κι εμείς, ψηφίζοντας στο δήμο Αλεξάνδρειας τη Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζεται από το ΚΚΕ και το ευρωψηφοδέλτιο του       ΚΚΕ.

             Μην τσιμπάς το δόλωμα της αποχής.

 Σκέψου: Στις ευρωεκλογές του 2009 η αποχή στη Ελλάδα έφτασε στο 50%. Αυτό δεν εμπόδισε όμως ΕΕ- κυβερνήσεις να περάσουν τα πιο βάρβαρα μέτρα των τελευταίων δεκαετιών. Και βέβαια η….. αποχή δεν ήταν εκεί να τους εμποδίσει την εφαρμογή αυτών των μέτρων. Εκεί ήταν Μόνο το ΚΚΕ.

Γνωρίζεις ότι η ψήφος στο ΚΚΕ δεν θα μεταλλαχτεί την επόμενη ημέρα, όπως η ψήφος στα άλλα κόμματα αλλά και η αποχή που ο καθένας την ερμηνεύει, όπως θέλει.

  Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση και στο ΚΚΕ θα κατατεθεί στον αγώνα για να ζήσουμε καλύτερα για να γίνει ο λαός και η νεολαία δύναμη αντεπίθεσης.

  Σκέψου: Στις εκλογές δεν συμμετέχει ΑΜΕΣΑ ο πραγματικός αντίπαλος, οι εκμεταλλευτές. Αυτοί κατεβάζουν το πολιτικό προσωπικό, τα κόμματά τους. Τη ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ που μας μάτωσαν για το πλεόνασμα.

Από την άλλη τον ΣΥΡΙΖΑ που πουλάει ψεύτικες ελπίδες ότι με μια ψήφο, μέσα στην ΕΕ, θα αλλάξουν τα πράγματα υπέρ του λαού. Κοροϊδεύει συνειδητά για να σου κλέψει την ψήφο.

Για να χτυπήσεις λοιπόν τον πραγματικό σου αντίπαλο χρειάζεται να μαυρίσεις τα κόμματά του και να ισχυροποιήσεις το μοναδικό κόμμα, που δεν προσκυνάει την ΕΕ, το μοναδικό κόμμα που δεν κάνει κωλοτούμπες για να γίνει αρεστό στο σύστημα, το ΚΚΕ.

Ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας και στη Ευρωβουλή το ΚΚΕ

          

             Χρήστος Μπέλλος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την 

   "Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας"    

Έχει διαβαστεί 715 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 465 επισκέπτες και 0 μέλη.