Τετάρτη, 29 Απρ, 2026

  • Κινητοποίηση αλληλεγγύης σε αρχαιολόγο που κλήθηκε στο Πειθαρχικό
  • ΚΚΕ: «Μίζερη» είναι η πολιτική της κυβέρνησης που τσακίζει τον λαό και τον καλεί να πει και «ευχαριστώ» για το «μέρισμα κοροϊδίας»
  • Στο Κομνήνιο παρουσιάζει το νέο του βιβλίο ο Αλέκος Χατζηκώστας
  • Μαθητική έκθεση ζωγραφικής στο φουαγέ της Στέγης
  • Η Εργατική Πρωτομαγιά σάλπισμα μάχης ενάντια στον πόλεμο, τη φτώχεια την ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την καπιταλιστική εκμετάλλευση
  • Η «αναρμόδια» ΕΕ για τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα πρωτοστατεί σε μηχανισμό προπληρωμής πολεμικών αποζημιώσεων της Ουκρανίας!
Κινητοποίηση αλληλεγγύης σε αρχαιολόγο που κλήθηκε στο Πειθαρχικό1 ΚΚΕ: «Μίζερη» είναι η πολιτική της κυβέρνησης που τσακίζει τον λαό και τον καλεί να πει και «ευχαριστώ» για το «μέρισμα κοροϊδίας»2 Στο Κομνήνιο παρουσιάζει το νέο του βιβλίο ο Αλέκος Χατζηκώστας3 Μαθητική έκθεση ζωγραφικής στο φουαγέ της Στέγης4 Η Εργατική Πρωτομαγιά σάλπισμα μάχης ενάντια στον πόλεμο, τη φτώχεια την ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την καπιταλιστική εκμετάλλευση5 Η «αναρμόδια» ΕΕ για τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα πρωτοστατεί σε μηχανισμό προπληρωμής πολεμικών αποζημιώσεων της Ουκρανίας!6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Πάντα αντιλαϊκό

Πάντα αντιλαϊκό

«Επιτελικό» ή «αποκεντρωμένο» κράτος; Τεχνοκράτες υπουργοί ή εκλεγμένοι βουλευτές; Αυτά τα κάλπικα διλήμματα κυριαρχούν στην αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών, στη σκιά της συγκάλυψης των σκανδάλων για να μείνει στο απυρόβλητο ο πραγματικός ένοχος: Το κράτος του κεφαλαίου, που κάθε λειτουργία του υπηρετεί την πολιτική του κέρδους, με ... Περισσότερα

Αγχωτική νίκη στο μπάσκετ για τον ΦΙΛΙΠΠΟ

από Η Άλλη Άποψη
Αγχωτική νίκη στο μπάσκετ για τον ΦΙΛΙΠΠΟ

Μια νίκη, και μάλιστα με ανατροπή, που μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα πέτυχε ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος για την 21η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της National League 1 φιλοξένησε τον ΓΑΣ Κομοτηνή, κερδίζοντάς τον με 48-47.

Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε τόσο άσχημα, σταδιακά οι δύο ομάδες αύξησαν δραματικά τα ποσοστά αστοχίας τους. Το πρώτο δεκάλεπτο ανήκε στον Φίλιππο, ο οποίος βρέθηκε να προηγείται με 16-11, ενώ το υπόλοιπο του ημιχρόνου κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι που με το επιμέρους 9-21 του δευτέρου δεκαλέπτου κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 25-32.

Μάλιστα, η Κομοτηνή συνέχισε στον ίδιο ρυθμό διευρύνοντας τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, ωστόσο κάπου στα μέσα της περιόδου επήλθε και πάλι ισορροπία, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να υπερασπιστούν το προβάδισμά συνεχίζοντας στο +6 και το 37-43.

Τα πάντα κρίθηκαν στο πολύ κακό τέταρτο δεκάλεπτο, εκεί που το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η “refuse to lose” νοοτροπία και η ανατροπή για την ομάδα μας. Με το επιμέρους σκορ της περιόδου στο 11-4, ο Φίλιππος κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει εν τέλει τη νίκη με 48-47 που τον διατηρεί μόνο δεύτερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Φίλιππος Βέροιας-Κομοτηνή 48-47

Διαιτητές: Λόρτος, Παπαθανασίου, Τσαρδούλιας Τ.

Δεκάλεπτα: 16-11, 25-32, 37-43, 48-47.

Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Κάτζος 8 (2), Ελευθεριάδης 12 (1), Αποστολίδης Α. 12 (3), Ξενιτίδης, Μπένας 4, Κοτσανος 6, Φλιάτης 2, Μελαδιανός 2, Αποστολίδης Ε. 2. 

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης): Αρχιμανδρίτης 12 (2), Χριστοδούλου 5, Περρής 8, Ναλμπάντης 6 (2), Μπίλιος, Δρέλλας 6, Φιλοξενίδης 8 (1), Κάλτσος 2, Κάφφκε, Χωματάς.


Έχει διαβαστεί 960 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 487 επισκέπτες και 0 μέλη.