Κυριακή, 08 Δεκ, 2019

  • Νέα προκλητικά δώρα στο κεφάλαιο, ο λογαριασμός στο λαό
  • Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στην εφημερίδα «Το Βήμα»
  • Λαζός : “Ντρέπομαι για τις συνθήκες του γηπέδου”
  • Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 580)
  • Αυλαία για τον ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΔΡΟΜΟ
  • Βέροια:Ημερίδα με θέμα "Πώς μεγαλώνουμε ένα ευτυχισμένο παιδί; Τεχνικές διαχείρισης βίας, επιθετικότητας και αποκλίνουσας συμπεριφοράς για γονείς και εκπαιδευτικούς"
Νέα προκλητικά δώρα στο κεφάλαιο, ο λογαριασμός στο λαό1 Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στην εφημερίδα «Το Βήμα»2 Λαζός : “Ντρέπομαι για τις συνθήκες του γηπέδου”3 Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 580)4 Αυλαία για τον ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΔΡΟΜΟ5 Βέροια:Ημερίδα με θέμα "Πώς μεγαλώνουμε ένα ευτυχισμένο παιδί; Τεχνικές διαχείρισης βίας, επιθετικότητας και αποκλίνουσας συμπεριφοράς για γονείς και εκπαιδευτικούς" 6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κυριάκος Μηνάς : «Θα προέτρεπα όλους τους γονείς και τα παιδιά τους να έχουν κάποιο χόμπι, να ασχοληθούν με κάποιο άθλημα»

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Κυριάκος Μηνάς : «Θα προέτρεπα όλους τους γονείς και τα παιδιά τους να έχουν κάποιο χόμπι, να ασχοληθούν με κάποιο άθλημα»

Ο προπονητής στίβου Κυριάκος Μηνάς, που αποτελεί το... alter ego της πρωταθλήτριας του επτάθλου Σοφίας Υφαντίδου, πήρε θέση χθες το μεσημέρι (12.00 - 13.00) στο στούντιο του Ράδιο Αιχμή - 102,8 Fm, προσκεκλημένος της εκπομπής «ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ» - η οποία, σημειωτέον, μεταδόθηκε εκτάκτως και την Πέμπτη αντί της Παρασκευής που επρόκειτο να γίνει, ένεκα της διαφοροποίησης που επήλθε μέσα στο πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας - που παρουσιάζουν οι ΑΛΕΚΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ & ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ.

«Η Σοφία δεν είναι μόνο έξυπνη και έχει κρίση, αλλά υπήρξε και «χημεία» μεταξύ μας. Η ίδια, βλέποντας τι υπάρχει εδώ και έξω, θεώρησε καλό να μείνει μαζί μου, με τις επιτυχίες που είχε βέβαια», είπε ο Κυριάκος Μηνάς αναφερόμενος σ' αυτή την ακατάλυτη σχέση, που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και την πρωταθλήτρια του επτάθλου, σε επίπεδο στίβου.

Όσο για το τι έχει εισπράξει μέχρι τώρα σ' αυτή τη στιβική σχέση των δυο τους, ο Βεροιώτης προπονητής υπήρξε αφοπλιστικός, επισημαίνοντας πως «σίγουρα σε μια τέτοια περίπτωση δίνεις και παίρνεις. Η παρουσία της Σοφίας Υφαντίδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το 2012, και με το ολυμπιακό ρεκόρ που πέτυχε τότε (59.55μ. στο ακόντιο), της έδωσε... 1 εκατομμύριο ευχές και 2 δισεκατομμύρια μπράβο! Χρήματα δεν πήραμε ποτέ. Στη δε παρουσία της Σοφίας Υφαντίδου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας το 2016, μόνον η Ολυμπιακή Επιτροπή  ενίσχυσε την προετοιμασία της!»

Ο Κυριάκος Μηνάς έθεσε ως στόχο τώρα της Σοφίας Υφαντίδου, το «να βρεθεί σε μία τρίτη Ολυμπιάδα, το 2020 στο Τόκιο, χωρίς και πάλι να έχει τη βοήθεια που θα έπρεπε. Είναι λίγοι οι αθλητές που το έχουν κάνει στην καριέρα τους, οπότε και για τη Σοφία θα είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Επιτρέψτε μου στο σημείο αυτό να σας πω ενδεικτικά το πόσο μεγάλοι αθλητές θεωρούνται αυτοί του επτάθλου και του δεκάθλου, όταν στην Εσθονία οι αθλητές αυτών των αθλημάτων θεωρούνται ήρωες (!) και έπονται οι Ολυμπιονίκες!»

Ο Κυριάκος Μηνάς ρωτήθηκε και για το ποιές είναι οι προοπτικές που τίθενται μετά την... αγωνιστική παύση της Βεροιώτισσας πρωταθλήτριας του επτάθλου. «Επειδή φθάσαμε σ' ένα μεγάλο ηλικιακό όριο θα κάνουμε μία συντήρηση, όχι όμως και να στοχεύσουμε κάποιο ρεκόρ».

Ο ίδιος φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα (ήδη γνωστά) προβλήματα που έχουν να κάνουν με τον κλασσικό αθλητισμό στην πόλη της Βέροιας, επισημαίνοντας πως «πάνω απ' όλα έχουμε αθλητές στίβου και μέλλον να αναδειχθούν πρωταθλητές. Αυτή τη στιγμή με το στίβο ασχολούνται 180-200 αθλητές στη Βέροια, που πλαισιώνουν δύο συλλόγους. Το σύλλογο (σαν τον πιο παλιό) του Φιλίππου και (τα τελευταία χρόνια) τον ΟΚΑ Βικέλας. Όλοι αυτοί οι αθλητές, όμως, θα τύχουν της προβολής, όταν θα έχουν και επιτυχίες. Κάτι τέτοιο όμως δεν δύναται να το πετύχουμε στο βαθμό που θα επιθυμούσαμε, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το ανοιχτό γήπεδο του «Δημήτριος Βικέλας». Χωρίς την ύπαρξη κερκίδας, αποδυτηρίων και τουαλετών δεν μπορούν να γίνουν αγώνες εκεί».

Ακόμα, ο Κυριάκος Μηνάς υπήρξε αποκαλυπτικός, σε σχέση με ευθύνες που προκύπτουν από παλαιότερες διοικήσεις στο Δήμο Βέροιας, λέγοντας : «Είχε έρθει ένα κονδύλι και τα σχέδια σε μια περίοδο για την κατασκευή κερκίδας 132μ. στο ανοιχτό γήπεδο του «Δημήτριος Βικέλας», τα οποία όμως κάποιο πρωί εξαφανίσθηκαν... Επίσης, είχαν δοθεί τρία κονδύλια για το ταρτάν. Το πρώτο κονδύλιο (το 1996), που πήγε τελικά στην Πάτρα, το δεύτερο στη Φλώρινα και το τρίτο στην Κρύα Βρύση! Βλέπουμε τελευταία η ΓΓΑ να δίνει 100 εκ. ευρώ, για να υπάρξει ασφαλέστερη λειτουργία των σταδίων. Οπότε και θα πρέπει μέσα από αυτό το οργανόγραμμα να κοιτάξουμε να λειτουργήσουμε καλύτερα. Τώρα, για το πόσο κομμάτι αναλογεί στη Βέροια από αυτό το ποσό, είναι κάτι που εξαρτάται από το τι μελέτες θα προσκομίσουμε».

Ο Κυριάκος Μηνάς ρωτήθηκε και για το αν ξεκινούσε τώρα την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, θα επέλεγε και πάλι το στίβο; «Φυσικά και πάλι το στίβο, αν και στο παρελθόν έχω ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το χάντμπολ».

Τέλος, ο Βεροιώτης προπονητής στίβου είχε να στείλει και ένα μήνυμα : «Θα προέτρεπα όλους τους γονείς και τα παιδιά τους να έχουν κάποιο χόμπυ, να ασχοληθούν με κάποιο άθλημα. Γιατί κάτι τέτοιο έχει να κάνει με τον εαυτό του και από μόνο του φτιάχνει ατσάλινους χαρακτήρες».

 

Έχει διαβαστεί 51 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Συννεφιασμένος
Συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 10 °C
Άνεμος ΒΔ 2-4 μποφόρ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 3 ως 14 °C
Άνεμος Β 1-4 μποφόρ

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 4 ως 11 °C
Άνεμος ΑΝΑ 0-1 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 150 επισκέπτες και 1 μέλος.

Αρχική σελίδα για κινητά