Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
2ο «Naoussa Santa Run» στις 29 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Καρατάσου
από Η Άλλη Άποψη
Ο Δήμος Νάουσας σε συνεργασία με αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης διοργανώνουν τον 2ο «Naoussa Santa Run» απόστασης περίπου 1.700 μ. που θα διεξαχθεί την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 το απόγευμα με αφετηρία την Πλατεία Καρατάσου.
Ο διεθνής θεσμός διεξήχθη πέρσι για πρώτη φορά με επιτυχία στη Νάουσα και συνεχίζεται και την φετινή χρονιά. Οι συμμετέχοντες δρομείς θα είναι ντυμένοι με στολές του Αϊ Βασίλη σε έναν αγώνα συμβολικού χαρακτήρα χωρίς χρονομέτρηση, αφού στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο της πόλης. Η εκδήλωση θα διανθιστεί με χριστουγεννιάτικα χάπενινγκς και πολλές εκπλήξεις.
Η εκκίνηση και τερματισμός του αγώνα θα γίνει στην Πλατεία Καρατάσου και αφού διανύσει περίπου 1.500μ. σε κεντρικές οδούς της πόλης.
Ο αγώνας είναι ανοικτός σε όλους τους πολίτες όλων των ηλικιών είτε επιθυμούν να τρέξουν ή να περπατήσουν ντυμένοι απαραίτητα με στολή ή με σκούφο του Αϊ-Βασίλη. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικός αριθμός και δίπλωμα συμμετοχής.
Η αναλυτική διαδρομή του φετινού αγώνα υπάρχει στον ακόλουθο σύνδεσμο: