Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Όπερα και Μόδα: Ένα εμβληματικό σκηνικό από τον Τάσο Πρωτοψάλτου στη Βέροια
από Η Άλλη Άποψη
Ένα μοναδικό σκηνικό με αφορμή τις γιορτές δημιουργεί αυτές τις μέρες ο διεθνής σκηνογράφος / ενδυματολόγος Τάσος Πρωτοψάλτου στις βιτρίνεςτου Mirror Fashion της Ράνιας Θεοχαροπούλου στη Βέροια.
Δύο εμβληματικά κοστούμια όπερας του Τάσου Πρωτοψάλτου θα «μετοικήσουν» για την περίοδο των εορτών στις βιτρίνες του Mirror Fashion δημιουργώντας μια μοναδική σκηνογραφία παντρεύοντας την όπερα με τη μόδα.
Το σκηνικό του Τάσου Πρωτοψάλτου θα ανοίξει αυλαία για το κοινό την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 7:30 το βράδυ στο Μirror Fashion στην οδό Εδέσσης 6 στη Βέροια μ' ένα defile κοκτέηλ πάρτυ που θα περιλαμβάνει παρουσίαση της καινούργιας συλλογής του Μirror Fashion, dj set και συνάντηση με τον ίδιο τον καλλιτέχνη που θα παρευρίσκεται στην εκδήλωση.