Πέμπτη, 01 Οκτ, 2026

  • Ασπρόπυργος: Σε άλλο ένα επικοινωνιακό σόου, ο Κ. Μητσοτάκης παρέδωσε σχολικό κτίριο... μετά από 27 ολόκληρα χρόνια!
  • ΠΑΜΕ: Όσο τα κέρδη των ομίλων μένουν στο απυρόβλητο, κάθε κυβερνητικό «μέτρο» θα είναι σκέτη κοροϊδία
  • Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα ΚΚΕ: Ερώτηση για την καταστρατήγηση του ακατάσχετου των αγροτικών επιδοτήσεων και τους καταναγκαστικούς συμψηφισμούς της ΑΑΔΕ
  • ΙΣΠΑΝΙΑ: Ανακλήθηκε η έξωση της 87χρονης, επιμένουν οι διαδηλωτές
  • ΚΚΕ: Η κυβέρνηση εμφανίζεται με θράσος ως εγγυητής της «σταθερότητας» που τροφοδοτεί την ακρίβεια, τη φοροληστεία και το τσάκισμα των λαϊκών δικαιωμάτων
  • Εξαγγελίες φούσκα για την Ενέργεια
Ασπρόπυργος: Σε άλλο ένα επικοινωνιακό σόου, ο Κ. Μητσοτάκης παρέδωσε σχολικό κτίριο... μετά από 27 ολόκληρα χρόνια!1 ΠΑΜΕ: Όσο τα κέρδη των ομίλων μένουν στο απυρόβλητο, κάθε κυβερνητικό «μέτρο» θα είναι σκέτη κοροϊδία2 Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα ΚΚΕ: Ερώτηση για την καταστρατήγηση του ακατάσχετου των αγροτικών επιδοτήσεων και τους καταναγκαστικούς συμψηφισμούς της ΑΑΔΕ3 ΙΣΠΑΝΙΑ: Ανακλήθηκε η έξωση της 87χρονης, επιμένουν οι διαδηλωτές4 ΚΚΕ: Η κυβέρνηση εμφανίζεται με θράσος ως εγγυητής της «σταθερότητας» που τροφοδοτεί την ακρίβεια, τη φοροληστεία και το τσάκισμα των λαϊκών δικαιωμάτων5 Εξαγγελίες φούσκα για την Ενέργεια6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Χειμώνας

Χειμώνας

Η κυβέρνηση μιλάει για «δύσκολο χειμώνα» και ετοιμάζεται να εξαγγείλει μια ακόμα φουρνιά με μέτρα - κοροϊδία. Προκαλούν τον λαό όταν παρουσιάζουν τη «βαρυχειμωνιά» που φέρνει η πολιτική τους ως «φυσικό φαινόμενο» και κρύβουν τους πραγματικούς ενόχους, που είναι:Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος σε Ουκρανία και Μ. Ανατολή, όπου η κυβέρνηση πρωτ... Περισσότερα

ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΑΕΚ 26-33

από Η Άλλη Άποψη

Την πρώτη του εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Φίλιππος. Στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής έχασε από την ΑΕΚ με 26-33. Η κούραση και οι απουσίες της Βεροιώτικης ομάδας από την μια και το πάθος και η αποφασιστικότητα της ΑΕΚ από την άλλη, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενουμένων και τους οδήγησαν στη νίκη.

Μετά το πρώτο πεντάλεπτο, η ΑΕΚ πήρε το πάνω χέρι στο σκορ και μετά το 20’ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Φιλίππου και την αστοχία του και προηγήθηκε με 11-14 στο 26' και 13-17 στο 29'.

Το ξεκίνημα του β’ μέρους ήταν καταστροφικό για τους Βεροιώτες. Μπήκαν νωθρά και στο 33’ είδαν την ΑΕΚ να ξεφεύγει με 13-20. Ο Φίλιππος πλησίασε αρκετές φορές αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς (στο 43’ το σκορ ήταν 19-23, στο 50’ 22-26). Στο 58’ ο Φίλιππος μείωσε σε 26-29, έβγαλε άμυνα και βγήκε στην κόντρα επίθεση, η μπάλα έφτασε στον Μιχαηλίδη που σηκώθηκε να εκτελέσει από το έξι μέτρα και να ξαναβάλει τον Φίλιππο στο παιχνίδι αλλά ο διαιτητής Κατσίκης σφύριξε και διέκοψε το ματς, επειδή ένας παίκτης της ΑΕΚ έκανε τον τραυματία στο άλλο μισό του γηπέδου. Εκεί το ξέσπασμα του Φιλίππου διεκόπη, η ΑΕΚ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έφτασε στη νίκη.

 

Τα πεντάλεπτα: 4-4, 5-6, 7-8, 10-10, 11-12, 13-17 (ημχ.), 14-20, 16-22, 19-25, 25-29, 25-30, 26-33

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Κώστας Τούτσης): Κότσιφας, Ζλατάνος, Κορωνάς, Ευαγγελόπουλος, Χαραλαμπίδης, Αρβανιτίδης, Αποστολίδης 2, Βεσελίνοβιτς 1, Παπαδόπουλος 3, Δραγκόλας 1, Παντελίδης, Δεληγιάννης, Μιχαηλίδης 3, Μαστορογιάννης 3, Καρυπίδης 7, Μπαντής 4.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας 4, Δούγιας, Γεωργιάδης 5, Φάμπατς, Δημοσθένους 7, Νικολαϊδης 7, Αργυράκης, Χατσίκας, Αντωνιάδης, Γκατφί 8, Γρηγοριάδης, Φίλης, Στούμπης 2, Κολιούλης, Μπαλάσκας, Πλεχ.

Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Κόκκινη: 56:34 Παπαδόπουλος (επικίνδυνο παιχνίδι- χωρίς δελτίο), δίλεπτα: 3-5, πέναλτι: 2/2-2/3.

 

Έχει διαβαστεί 839 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 866 επισκέπτες και 0 μέλη.