Η κυβέρνηση μιλάει για «δύσκολο χειμώνα» και ετοιμάζεται να εξαγγείλει μια ακόμα φουρνιά με μέτρα - κοροϊδία. Προκαλούν τον λαό όταν παρουσιάζουν τη «βαρυχειμωνιά» που φέρνει η πολιτική τους ως «φυσικό φαινόμενο» και κρύβουν τους πραγματικούς ενόχους, που είναι:Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος σε Ουκρανία και Μ. Ανατολή, όπου η κυβέρνηση πρωτ... Περισσότερα
Πρωταθλητές Ημαθίας στο μπάσκετ το 4ο ΓΕΛ Βέροιας & στο χάντμπολ το 3ο ΓΕΛ Βέροιας
από Η Άλλη Άποψη
Σε μια σεμνή τελετή βραβεύθηκαν οι μαθητές του 3ου και 4ου Γενικού Λυκείου Βέροιας που συμμετείχαν στους σχολικούς αγώνες ομαδικών αθλημάτων του Νομού Ημαθίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στον χώρο εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος παρουσία εκπαιδευτικών μαθητών κι εκπροσώπων της τοπικής αρχής.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιος Αλατζόγλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Συρμούλα Τζήμα Τόπη, η Διευθύντρια του 3ου ΓΕΛ Αναστασία Καρακώστα και ο Διευθυντής του 4ου ΓΕΛ Δημήτρης Ταχματζίδης.
Την πρώτη θέση στους αγώνες καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) κατέκτησε η ομάδα του 4ου ΓΕΛ Βέροιας.
Την πρώτη θέση στους αγώνες χειροσφαίρισης (handball) κατέκτησε η ομάδα κοριτσιών του 3ου ΓΕΛ Βέροιας
Την δεύτερη θέση στους αγώνες ποδοσφαίρου κατέκτησε η ομάδα αγοριών του 4ου ΓΕΛ Βέροιας
Οι μαθητές αγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση των γυμναστών Ασημάκη Δημόπουλου, Δέποινας Σάρρας και Γιώργου Μουρατίδη.