Του Αλέκου Χατζηκωστα * Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και παίρνει διαστάσεις. Η κρίση ψυχικής υγείας στα παιδιά παγκοσμίως επιδεινώνεται και έφθασε σε κρίσιμο σημείο, από την «ανεξέλεγκτη εξάπλωση» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης , σύμφωνα για παράδειγμα με έκθεση της οργάνωσης για τα δικαιώματα των παιδιών «KidsRig... Περισσότερα
Αποχωρεί από το ρεπορτάζ της Προεδρίας της Δημοκρατίας η διαπιστευμένη δημοσιογράφος της ΕΡΤ
από Η Άλλη Άποψη
Με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook η δημοσιογράφος της ΕΡΤΧρύσα Ρουμελιώτηέκανε γνωστή την αποχώρησή της από την κάλυψη του ρεπορτάζ της Προεδρίας της Δημοκρατίας, στο οποίο ήταν διαπιστευμένη.
Στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος αναφέρει πως «οι εξελίξεις εξάλλου που προδιαγράφονται μας θέτουν και πάλι το δίλημμα: αξιοπρεπείς, χρήσιμοι και αξιόπιστοι ή δουλικοί και κόλακες;» ενώ παράλληλα η ίδια καταγγέλλει παρεμβάσεις που«αγγίζουν τη δουλειά των συντακτών».
Η δημοσιογράφος έκανε γνωστές τις προθέσεις της μετά τη λήξη της χτεσινής εκδήλωσης της Προεδρίας της Δημοκρατίας, με αφορμή τα 48 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίας.