του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Σε δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπαςαναφέρει: «Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί ένα τηλεοπτικό σόου, με αφορμή τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, που η μόνη της αξία είναι τα προεκλογικά παιχνίδια όσων μετέχουν σ’ αυτήν.
Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των εκλογών απευθυνόμενο στο λαό που υποφέρει απ’ την πολιτική όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων. Όλα τ’ άλλα κόμματα, που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση, έχουν τα μάτια στραμμένα στο μετεκλογικό τοπίο και στη συγκρότηση κυβερνήσεων αντιλαϊκής διαχείρισης, που θα κρατούν το λαό εγκλωβισμένο στα ίδια - με τα σημερινά – αδιέξοδα, στο πλαίσιο του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης και της ΕΕ.
Την επόμενη μέρα των εκλογών αυτό που θα μετρήσει για το λαό, είναι να βρίσκεται ο λαός σε καλύτερη θέση για να ανοίξουμε έναν άλλο δρόμο ελπίδας. Κι αυτό μπορεί να γίνει με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, τη δύναμη της αλήθειας, του αγώνα, της ανατροπής».