Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Διαγραφές με δημοψήφισμα θέλει ο Στ. Κασσελάκης
από Η Άλλη Άποψη
Δημοψήφισμα για τις διαγραφές στελεχών θέλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκηςόπως ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook.
Θα προτείνει την διεξαγωγή δημοψηφίσματος το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή και αν δεν περάσει η πρότασή του τότε θα προχωρήσει στο δημοψήφισμα με αίτημα του 15% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.
Οπως αναφέρει «η αξιωματική αντιπολίτευση είναι άρρωστη» με στελέχη «που προσβάλλουν το ίδιο τους το κόμμα, τους συντρόφους τους, τον νόμιμα εκλεγμένο Πρόεδρό τους» και πως «αύριο θα ζητήσω από την Κεντρική Επιτροπή να αποφασίσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος απευθείας από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για την αποπομπή των τεσσάρων στελεχών που προσέβαλαν βάναυσα όλους μας» και προσθέτει ότι «εάν η Κεντρική Επιτροπή αρνηθεί, θα προχωρήσω στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με αίτημα του 15% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς όπως προβλέπει το καταστατικό μας».
Πληροφορίες και δημοσιεύματα αναφέρουν πως επίκειται αποχώρηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.