του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Προκαλεί ο ναζί εγκληματίας Γ. Λαγός
από Η Άλλη Άποψη
Ευκαιρία για να βγει από το λαγούμι του βρήκε ο ναζί,Γ. Λαγός, στη συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει την εγκληματική Χρυσή Αυγή.
Αφού επανέλαβε τα περί «πολιτικής δίωξης» σε βάρος του, φώναξε: «Θα το ξεφτιλίσουμε το δικαστήριο σας! Λαμόγια!».
Στο συμβάν παρενέβη η Μάγδα Φύσσα και άλλοι που βρίσκονταν στην απέναντι πλευρά της αίθουσας που φώναξαν: «Στα λαγούμια σας! Στις τρύπες σας! Τελειώσατε!», με τα φασιστοειδή να απαντάνε εκ νέου εκτοξεύοντας αθλιότητες στη μάνα του δολοφονημένου μουσικού.
Το δικαστήριο έπαυσε την ποινική δίωξη των πλημμελημάτων που αντιμετώπιζαν αρκετοί κατηγορούμενοι, παράλληλα με τις βαρύτερες πράξεις, λόγω παραγραφής, ενώ απέρριψε τα αιτήματα αναστολής εκτέλεσης της ποινής που υπέβαλαν άλλοι δύο κατηγορούμενοι.