Σάββατο, 03 Οκτ, 2026

  • ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ: Βασικές πλευρές του πορίσματος του ΚΚΕ
  • Μονόδρομος για τον λαό η σύγκρουση με την κερδοφορία του κεφαλαίου, ο δρόμος της ανατροπής για να πάρει ανάσα
  • Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: Η έκθεση κόλαφος για τον ΟΠΕΚΕΠΕ απογυμνώνει τη σαπίλα του συστήματος
  • KNE: Νίκη στον αγώνα των μαθητών της Γαλλίας!
  • Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών: Οι καταθέσεις των συγγενών, ζωντανή υπενθύμιση της κρατικής ευθύνης και της μεθοδευμένης προσπάθειας να συγκαλυφθεί το έγκλημα
  • ΠΡΟΑΝΘΙΚΟΣ ΠΑΓΕΤΟΣ 2025:50 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ . 120 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Η ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΖΗΜΙΑ
ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ: Βασικές πλευρές του πορίσματος του ΚΚΕ1 Μονόδρομος για τον λαό η σύγκρουση με την κερδοφορία του κεφαλαίου, ο δρόμος της ανατροπής για να πάρει ανάσα2 Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: Η έκθεση κόλαφος για τον ΟΠΕΚΕΠΕ απογυμνώνει τη σαπίλα του συστήματος3 KNE: Νίκη στον αγώνα των μαθητών της Γαλλίας!4 Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών: Οι καταθέσεις των συγγενών, ζωντανή υπενθύμιση της κρατικής ευθύνης και της μεθοδευμένης προσπάθειας να συγκαλυφθεί το έγκλημα5 ΠΡΟΑΝΘΙΚΟΣ ΠΑΓΕΤΟΣ 2025:50 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ . 120 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Η ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΖΗΜΙΑ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Προστασία...

Προστασία...

Ως «μεγαλύτερη προστασία για τους οφειλέτες» διαφημίζει η κυβέρνηση το νέο πλαίσιο για τους servicers. Βάζει προθεσμίες στις απαντήσεις, όρια στις προκαταβολές, πρόστιμα και υποχρεωτική πρόταση ρύθμισης πριν από τον πλειστηριασμό. Μόνο που ο πλειστηριασμός μένει εκεί, στο τέλος της διαδρομής, ως ο ισχυρότερος εκβιασμός στον οφειλέτη πο... Περισσότερα

Εκλεκτή της Χρυσής Αυγής προβάλλεται από ΜΜΕ ως «διοργανώτρια συγκεντρώσεων γονέων» ενάντια στις μάσκες

από Η Άλλη Άποψη
Εκλεκτή της Χρυσής Αυγής προβάλλεται από ΜΜΕ ως «διοργανώτρια συγκεντρώσεων γονέων» ενάντια στις μάσκες

Στη ναζιστική Χρυσή Αυγή έχει θητεύσει η προβαλλόμενη από τα ΜΜΕ ως «διοργανώτρια» των διαμαρτυριών ενάντια στις μάσκες στα σχολεία Μαρία Θεοχαρίδου.

Η συγκεκριμένη που ήταν υποψήφια βουλευτής στη Β' Θεσσαλονίκης με τη συμμορία της Χρυσής Αυγής το 2019, όπως και με τη δημοτική παράταξη των ναζί το 2014 απολαμβάνει την υπερπροβολή της από αστικά ΜΜΕ, τα οποία μάλιστα αποκαλούν και «κίνημα» τις περιθωριακές συγκεντρώσεις στις οποίες πρωτοστατεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μ. Θεοχαρίδου, η οποία φαίνεται να έχει προσχωρήσει στο μόρφωμα του υπόδικου φασίστα Κασιδιάρη, φιλοξενήθηκε για κάμποση ώρα σε απευθείας σύνδεση, σε κεντρική ενημερωτική εκπομπή του «MEGA». Κι αυτό την ίδια στιγμή που συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες και διεκδικήσεις του οργανωμένου λαϊκού κινήματος, όπως των υγειονομικών και των εκπαιδευτικών, για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας και ουσιαστικά μέτρα προστασίας του λαού, θάβονται συστηματικά.

Προκαλεί πολλά ερωτηματικά το γεγονός ότι από τα Μέσα στα οποία φιλοξενείται τόσο η ίδια η μέχρι πρότινος (τουλάχιστον) χρυσαυγίτισσα, όσο και άλλοι της ίδιας συνομοταξίας αποκρύπτεται επιμελώς ότι ανήκουν στον ακροδεξιό - φασιστικό χώρο. Μάλιστα, σε ραδιοφωνικό σταθμό που φιλοξενήθηκε η παραπάνω «διοργανώτρια» οι συγκεντρώσεις ενάντια στις μάσκες και τα εμβόλια παρουσιάστηκαν ως «αυθόρμητες», θυμίζοντας ανάλογες πρωτοβουλίες από διάφορους «αγανακτισμένους κατοίκους», οι οποίοι ήταν φασιστοειδή που απολάμβαναν την κάλυψη από τα ΜΜΕ και το κράτος για να χύνουν το δηλητήριό τους.

Δεν είναι και η πρώτη φορά που φασίστες, εθνικιστές μαζί με άλλους περιθωριακούς αξιοποιούνται ως πολύτιμα εργαλεία για να βγει «λάδι» το ίδιο το σύστημα. Η προσπάθεια δηλαδή να πεταχτεί εκτός κάδρου η δίκαιη λαϊκή διεκδίκηση για ένα άλλο σύστημα Υγείας, που θα λειτουργεί με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες και την προστασία του πληθυσμού απέναντι σε κάθε υγειονομική κρίση όπως η τωρινή πανδημία, να εγκλωβιστεί η δίκαιη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση σε αντιδραστική, σκοταδιστική κατεύθυνση.

Πηγη: 902.gr
Έχει διαβαστεί 790 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 2360 επισκέπτες και 0 μέλη.