Πολεμικό δελτίο θυμίζουν οι ειδήσεις των τελευταίων ημερών, που επιβεβαιώνουν ότι το σύστημα του κέρδους και το αντιλαϊκό, εχθρικό κράτος παίζουν κορόνα - γράμματα την ασφάλεια, ακόμα και τη ζωή του λαού.Ενας ακήρυχτος πόλεμος στον αγώνα της επιβίωσης και μέσα στους χώρους δουλειάς είναι σε εξέλιξη, αποκαλύπτοντας παντού το πραγματικό ... Περισσότερα
Επιπλέον αρμοδιότητες σε Μ. Βορίδη .Γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού ο Στ. Κουτνατζής
από Η Άλλη Άποψη
Τις αλλαγές στην κυβέρνηση μετά τις παραιτήσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου, ανακοίνωσε ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωποςΠαύλος Μαρινάκης.
Όπως ανέφερε, ο υπουργός Επικρατείας,Μάκης Βορίδηςαναλαμβάνει επιπλέον αρμοδιότητες που έχουν να κάνουν με την ρύθμιση θεμάτων οργάνωσης και λειτουργίας της κυβέρνησης, ενώ οΣτέλιος Κουτνατζήςαναλαμβάνει γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού.