του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Επιπλέον αρμοδιότητες σε Μ. Βορίδη .Γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού ο Στ. Κουτνατζής
από Η Άλλη Άποψη
Τις αλλαγές στην κυβέρνηση μετά τις παραιτήσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου, ανακοίνωσε ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωποςΠαύλος Μαρινάκης.
Όπως ανέφερε, ο υπουργός Επικρατείας,Μάκης Βορίδηςαναλαμβάνει επιπλέον αρμοδιότητες που έχουν να κάνουν με την ρύθμιση θεμάτων οργάνωσης και λειτουργίας της κυβέρνησης, ενώ οΣτέλιος Κουτνατζήςαναλαμβάνει γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού.