Σε άλλο επίπεδο έχει περάσει τις τελευταίες ώρες η «αντιπαράθεση» ανάμεσα στην κυβέρνηση, στο ΠΑΣΟΚ και το κόμμα Τσίπρα, με αφορμή τις προχτεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ενεργειακή ακρίβεια.Τσακώνονται φόρα παρτίδα για την πατρότητα των «κοστολογημένων» μέτρων και για το ποιος μπορεί καλύτερα να διαφυλάξει από τη μια τη δη... Περισσότερα
Επιπλέον αρμοδιότητες σε Μ. Βορίδη .Γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού ο Στ. Κουτνατζής
από Η Άλλη Άποψη
Τις αλλαγές στην κυβέρνηση μετά τις παραιτήσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου, ανακοίνωσε ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωποςΠαύλος Μαρινάκης.
Όπως ανέφερε, ο υπουργός Επικρατείας,Μάκης Βορίδηςαναλαμβάνει επιπλέον αρμοδιότητες που έχουν να κάνουν με την ρύθμιση θεμάτων οργάνωσης και λειτουργίας της κυβέρνησης, ενώ οΣτέλιος Κουτνατζήςαναλαμβάνει γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού.