Πρωτογενές πλεόνασμα 5,7 δισ. ευρώ στο επτάμηνο ανακοίνωσε πανηγυρικά η κυβέρνηση, κομπάζοντας ότι η οικονομία «πάει καλά».Για ποιον;Μήπως ...περισσεύουν γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία; Εκπαιδευτικοί στα σχολεία; Εισόδημα στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους; Υποδομές προστασίας από πυρκαγιές και πλημμύρες;Τα δισ. του πλεονάσμ... Περισσότερα
ΚΚΕ: Δεν απαλλάσσονται οι ευθύνες του Μ. Λαζαρίδη και της κυβέρνησης από την καθυστερημένη παραίτησή του
από Η Άλλη Άποψη
«Η καθυστερημένη -και μετά τη λαϊκή κατακραυγή- παραίτηση του "πτυχιούχου" στη συγκάλυψη του σκανδάλου στον ΟΠΕΚΕΠΕ, Λαζαρίδη, δεν απαλλάσσει ούτε τον ίδιο, ούτε τον κ. Μητσοτάκη για την επιλογή του να τον επιβραβεύσει για τις αντιλαϊκές υπηρεσίες του.
Σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται ότι προαπαιτούμενο για κάθε μέλος της κυβέρνησης ήταν και είναι πάνω από όλα το "πτυχίο" στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής».