Ως «μεγαλύτερη προστασία για τους οφειλέτες» διαφημίζει η κυβέρνηση το νέο πλαίσιο για τους servicers. Βάζει προθεσμίες στις απαντήσεις, όρια στις προκαταβολές, πρόστιμα και υποχρεωτική πρόταση ρύθμισης πριν από τον πλειστηριασμό. Μόνο που ο πλειστηριασμός μένει εκεί, στο τέλος της διαδρομής, ως ο ισχυρότερος εκβιασμός στον οφειλέτη πο... Περισσότερα
ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ: Η Ελλάδα «έτοιμη να καλοδεχθεί τη Σουηδία και τη Φινλανδία στη ΝΑΤΟική οικογένεια»
από Η Άλλη Άποψη
Για μια ακόμη φορά η ελληνική κυβέρνηση μεριμνά να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα για τη στήριξή της στην υλοποίηση των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών και να εμπλέξει τη χώρα βαθύτερα στις επικίνδυνες αντιθέσεις που μαίνονται στην Ανατολική Ευρώπη. Σε αυτό το πλαίσιο, οΝίκος Δένδιας, από το Βερολίνο και τη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, έσπευσε να προαναγγείλει τηθετικήστάσητης κυβέρνησης στην ένταξη τηςΣουηδίαςκαι τηςΦινλανδίαςστοΝΑΤΟ.
«Προσβλέπω σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον δείπνο. Το κύριο μενού θα είναι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για όλες τις χώρες - μέλη του ΝΑΤΟ, η υποδοχή της Σουηδίας και της Φινλανδίας», είπε ο Ν. Δένδιας, λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει διαχρονικά«εξαιρετικές σχέσεις»με τις δύο χώρες, οι οποίες είναι επίσης μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Κατά συνέπεια, η ελληνική πλευρά έχει σαφέστατη τοποθέτηση. Είμαστε έτοιμοι να καλοδεχτούμε τη Σουηδία και τη Φινλανδία στη ΝΑΤΟική οικογένεια. Πιστεύουμε ότι έχουν πάρα πολλά να προσφέρουν», είπε ο υπουργός Εξωτερικών.