Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Πλειοδοσία ... κοροϊδίας από κυβέρνηση - ΝΔ

από Η Άλλη Άποψη
Πλειοδοσία ... κοροϊδίας από κυβέρνηση - ΝΔ

Σε διαγωνισμό «ευαισθησίας» απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα επιδόθηκαν χτες, στην Ολομέλεια της Βουλής, ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την «ταυτότητα του φύλου», όπου βρήκαν την ευκαιρία να επιδοθούν σε μία ακόμα αποπροσανατολιστική αντιπαράθεση και σε «πόλεμο» της ατάκας, μακριά από την ουσία του νομοσχεδίου και συνολικά της πολιτικής τους, που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

«Η προοδευτική παράταξη, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, έχει αποδείξει έμπρακτα την ευαισθησία της στα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ανέφερε ο Κυρ. Μητσοτάκης, όταν οι αντιλαϊκές κυβερνήσεις της ΝΔ επιτέθηκαν με σφοδρότητα στα εργασιακά, λαϊκά, κοινωνικά δικαιώματα για λογαριασμό της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων, στρώνοντας το δρόμο στη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να συνεχίσει... στα βήματά τους.

Χαρακτήρισε την κυβέρνηση «αλλοπρόσαλλο θίασο» και «ετερόκλητο κυβερνητικό σχηματισμό», που θα έχει ημερομηνία λήξης», προσθέτοντας ότι «το εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα» της ταυτότητας του φύλου «το εργαλειοποιείτε για να συσπειρώσετε τη δική σας κοινοβουλευτική ομάδα». Βέβαια, δεν αμφισβήτησε την ουσία του νομοσχεδίου της κυβέρνησης, με την κριτική του να περιορίζεται στους χαρακτηρισμούς «πρόχειρο» και «ανεύθυνο».

Ο Αλ. Τσίπρας, απαντώντας με παρέμβασή του στην Ολομέλεια, χαρακτήρισε την ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη ως «κρεσέντο συσπείρωσης του κόμματός του και παραχώρησης χώρου - θα έλεγα εγώ - στην ακραία δεξιά πτέρυγα», ενώ σχολιάζοντας την πρόταση νόμου της ΝΔ, είπε: «Αποδεικνύεται, μέσα από την άγνοιά σας να διαχειριστείτε κρίσιμα και σοβαρά ζητήματα, ότι τελικά είστε γιαλαντζί φιλελεύθερος και ότι είστε βαθιά συντηρητικός. Ούτε καν φιλελεύθερος είστε. Είστε νεοφιλελεύθερος, σκληρά νεοφιλελεύθερος».

Έχει διαβαστεί 626 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 711 επισκέπτες και 0 μέλη.