Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα
Συνεχίζεται ο κουρνιαχτός για τον «προστατευόμενο μάρτυρα»
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Συνεχίζεται ο «σκυλοκαυγάς» ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ με αφορμή την υπόθεση «Novartis» και τον «προστατευόμενο μάρτυρα» που κατάντησε κατηγορούμενος, ενώ ως συνήθως η αντιπαράθεση τους μένει μακριά από την ουσία που στην προκειμένη περίπτωση είναι η εμπορευματοποίηση του φαρμάκου.
Τογραφείο Τύπου του πρωθυπουργούυπονόησε ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδ. Γεωργιάδης, όχι μόνο είχε επαφές με τον «προστατευόμενο μάρτυρα» Ν. Μανιαδάκη αλλά και ότι τον βοήθησε στην απόπειρα του να εγκαταλείψει τη χώρα. Συγκεκριμένα, το Μαξίμου ζήτησε από τον Άδ. Γεωργιάδη να απαντήσει«τι ακριβώς συζητούσε»με τον Ν. Μανιαδάκη, καθώς και αν«συμμετείχε στο σχεδιασμό της απόπειρας διαφυγής του»,αν δηλαδή«γνώριζε ή συμμετείχε στην προσπάθεια του διωκόμενου για δωροδοκία να γίνει νέος Χριστοφοράκος».
ΟΆδ. Γεωργιάδηςαπάντησε στην κυβέρνηση πως«ο κ. Τσίπρας τα έχει χαμένα»και έκανε λόγο για«γελοία ανακοίνωση».
Η πρόεδρος του Κινήματος ΑλλαγήςΦ. Γεννηματάμετά τη συνάντηση της με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, δήλωσε πως«υπάρχει ζήτημα δημοκρατίας στον τόπο»από την«απροκάλυπτη προσπάθεια του κ.Tσίπρα και της κυβέρνησης του να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη».